reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Objawy RSV u dziecka

Możliwe, że masz rację, bez testu ciężko stwierdzić a ostatecznie nie robiłam. Super, że u Was już lepiej :) U nas dziś już naprawdę dobry dzień, katar powraca ale starcza woda morska i na noc Nasic. Czuję, że już będzie dobrze, stan podgoràczkowy się nie pojawił. Dzięki za pomysł ze smoczkiem do inhalatora, kupię na zaś, nie wiedziałam, że coś takiego jest w sprzedaży. Kupiłam też plasterki na piżamkę. Pachnie mi cała sypialnia, ale śpi spokojnie 🤣
U Nas te plasterki się nie sprawdzały bo starszy o młodszy po prostu je zrywali przez sen.
Ja stosowałam takie olejki eukaliptusowe z apteki , one są do instalacji ale ja zakraplałam i kroplę jak trzeba rogi poduszek i działa :) .
Jeszcze lepszy aromat po całym domu jak po plastrach 😁.

reklama
Synek (równy rok) aktualnie ma 3 dobę rsv i ciągle gorączkuje. Ma ktoś z Was doświadczenie z tak długo utrzymującą się gorączką przy rsv? Wczoraj wydawało się, że jest lepiej, bo dłużej leki działały, a dzisiaj znowu 39 stopni i wraca po 4h 🥺

Synek (równy rok) aktualnie ma 3 dobę rsv i ciągle gorączkuje. Ma ktoś z Was doświadczenie z tak długo utrzymującą się gorączką przy rsv? Wczoraj wydawało się, że jest lepiej, bo dłużej leki działały, a dzisiaj znowu 39 stopni i wraca po 4h 🥺
moja córka 7 lat miała 14 dni stan podgorączkowy przy rsv. Nie przekraczało jej 38 stopni ale niestety zakończyło się zapaleniem płuc :(

moja córka 7 lat miała 14 dni stan podgorączkowy przy rsv. Nie przekraczało jej 38 stopni ale niestety zakończyło się zapaleniem płuc :(

U nas temperatura do 39 stopni przez 3 dni, a potem do 7 dni max 38. Łapała o różnych porach - raz w nocy, raz o 19:00, raz o 13:00. Czasami wstawał ze stanem podgorączkowym po spokojnej nocy.

Do góry