reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Objawy

Marthusia - Gratuluje naprawdę, nawet nie wiesz jakie masz szczęście, a w przyszłości rodzeństwo będzie miało lepszy kontakt.

Dziewczyny co do objawów - szczególnie chodzi mi o te bóle w podbrzuszu, Czy macie coś takiego, bo ja mam, że czasami, szczególnie rano jak próbujecie się przeciągnąć to nie mogę bo mam takie uczucie jakby coś w środku mnie ściągało w kłębek?? Czy to też te bóle rozciągania się macicy?

reklama
Anineczko jak cię boli brzucholek to zaraz do wyrka i ani mi się waż ruszać! Pamiętaj ODPOCZYNEK!!! ALe nie martw się też na zapas - wiesz przecież, że brzuch w ciąży ma prawo boleć...

A u mnie mała zmiana: prawie nie plamię ... ale tylko prawie, bo jednak raz dziennie (rano) coś tam bardzo skąpo beżowego jest:-( Poza tym nic mnie nie boli i jest ok:tak:

Buźka dla wszystkich!

dziekuje Wam wszystkim za gratulacje:* jakos to bedzie i sie ulozy, co?

A Wojtek to sie ucieszyl nawet, chyba duzo bardziej niz ja. Tyle tylko, ze to nie on bedzie w domu z dziecmi siedzial...

Jenny te bole mysle ze sa normalne, sporo czytalam na ten temat i tak moze po prostu byc-macica musi sie przygotowac a poza tym szaleja hormony, wszystko sie zmienia. Ja tez mam takie uczucie w brzuchu jak ty.
Mysle ze jesli bol jest do zniesienia to wszystko jest oki:tak:

dziewczyny poradzcie, zmierzylam sobie cisnienie aparatem i jest bardzo wysokie:-( 169/120 nie wiem co robic bo slyszalam ze to niebezpieczne dla dziecka:confused:

witam

mnie strasznie boli żołądek, a kropli chyba nie można brać co :confused:

jeszcze raz Marthusiu - GRATULUJĘ :-) :tak: :-)

ja mam USG za równy tydzień 27.03. nie chciałam prędzęj :-p byłam twarda chociaż lekarz się zapytał "no i co...wkładamy głowicę ?" trochę mnie kusiło, ale wolę usłyszęć serduszko i dostrzeć nasze kochane i upragnione szczęście :-)

ja ide dopiero jutro na pierwsza wizyte wiec dopiero wtedy wszystkiego sie dowiem:-)

Marhusia super dzieciaczki beda razem sie chowac:-)

Jenny to normalne

A ja wczoraj miałm wielka chcice na ogorki konserwowe...ciekawe na co mnie jeszcze najdzie:-)

Ja pierwsze Usg bede miala w 18-20 tygodniu :wściekła/y:Wczoraj to wyczytalam na forum dotyczacego naszego szpitala.
No trudno.

A i musze sie pilnowac z piciem.
Ze mnie jest taki wielblad,ze potrafie zyc bez wody.Calkowicie o niej zapominam i moge nie pic.
A teraz to musze,bo fasolka potrzebuje:-) Chyba sobie kartke przypominajaca walne na lodowke :dry:

reklama
Do góry