reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Objawy

Ja pierwsze Usg bede miala w 18-20 tygodniu :wściekła/y:Wczoraj to wyczytalam na forum dotyczacego naszego szpitala.
No trudno.

Skarbie czy jestes pewna że to bedzie pierwsze USG?? Wydaje mi się, że to powinno być drugie. A jeżeli pierwsze to kiedy będziesz mieć drugie???:confused::confused:

;-)

reklama
ja wlasciwie czuje sie dobrze, rano troszke mdli i spac sie chce, ale poza tym nic mi nie dolega. Dzisiaj dzwonilam do mojego gina i umowilam sie na przyszly wtorek na wizyte. Zobaczymy co powie.

Jenny to wyczytalam na forum

I'm going public in UCHG as well. Just had my scan two weeks ago, and am 22 weeks now. My GP told me that they usually scan you between 18 and 22 weeks. Maybe give them a ring and they can give you an idea as to what date you'll be seen. I know it feels like ages coming around, it was the same for me. My GP contacted the consultant in December and I had to wait until the end of February!!!!

UCHG
-to nazwa mojego szpitala :tak:

z tego co slyszalam wlasnie w Anglii i Irlandii opieka nad ciezarna wyglada inaczej. Moze wlasnie dlatego stad takie pozne USG.

Anineczka będzie dobrze! :tak:
Szkoda że nie można podglądnąć maleństwa częściej, ale widocznie taki mają system i trzeba to uszanować :baffled:

Ale jestem wymeczona. Lena dala w nocy taki koncert zyczen, ze budzila sie co pol godziny i nie pomagalo nic. Przytulanie, noszenie na rekach, mleczko, masaz brzszka, nawet lezenie z nami w lozku( co do tej pory pomagalo w kazdej sytuacji) A teraz lezy sobie w lozeczku i sie cieszy jeszcze. Pewnie z niewyspanej msmusi:)

juz napisalam na podwojnych mamach
rano zrobilam test
i wyszly DWIE KRECHY
mlode nie planowane ale skoro tak zadecydowal los( a raczej jakis wadliwy durex ;-) ) to tak musi byc
troche sie pekam ale patrze na to tak ze maluchy bede mialy duzo wspolnego i mimo ze na poczatku ewnie bedzie ciezko potem bedzie fajnie i lzej :tak:
rano mialam zalamke ale juz mi na szczescie przeszlo
jutro zasowam do lekarza to sie okaze
modle sie zeby to byla dziewczyneczka!!!!

marthusia my obie grudniowe mamusie a teraz chyba bedziemy jeszcze razem listopadowymi
ech

mdli mnie i spac sie chce na maksa

przy Ignacym przechodzilam ciaze jakby niezauwazona mam nadzieje mimo wszystko ze teraz tez tak bedzie

SUGARSPUNSISTER gratuluje z calego serca!:happy:
Teraz moze i bedzie ci ciezko ale kiedys to docenisz, dzieci beda mialy ze soba dobry kontakt;-) ja zawsze chcialam miec siostre czy brata w podobnym wieku:-D duzo zdrowka zycze i trzymam kciuki:tak:

reklama
Do góry