reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Obraz i dźwięk :-)

A tam zaraz ciemnocie :happy2: Moim zdaniem komputery i wszystko co się z nimi wiaże ma jeden nadrzędny cel - zrobić z człowieka idiotę. Wiem, bo sama regularnie tak się czuję ;-)
Gdy logowałaś się na zrzucie dostałaś hasło i login. Po wpisaniu go po prawej masz od hasła masz "moja strona". Wejdź w to i tam masz wszystkie swoje filmiki. Klikasz na ten który chcesz obejrzeć i voila :-)

Ale dlaczego nie możecie obejrzeć mojego filmikuto nie wiem. Kilka osób oglądało bez problemu :confused:

reklama
Jeżeli chodzi o wrzutę, to tam nie trzeba się rejestrować aby wrzucać filmiki.Ja tak np robię, nie rejestruję się, ale później żeby obejrzeć jakiś filmik, to muszę szukać linku do niego na forum ;-).
Teraz wrzucam na tou tube, głównie dlatego że większe filmy można umieszczać :tak:.
I jakoś tak przyjaźniej tam dla mnie ;-).Tylko tam to trzeba się zarejestrować.

Haneczka śmiech ma rozbrajający:-D i Paulinka również się śmiała razem z nią;-)widać że weseło i żywa z niej dziewczynka:-)

Karolek przystojniaczek:-) będzie łamał serducha dziewczynom;-)

Ja również wolę youtube bo można większy rozmiar filmików załadować a na wrzucie tylko 5mega:confused:i na wrzucie mnie wkurza że przed filmikiem reklamy puszczają:wściekła/y:

Bodzinka Mateuszek też tak zaczynał 2 tygodnie temu a teraz zasuwa po całym domu:-D:-D A jaki z tego twojego malucha gaduła:-D:-D

Dziewczyny fajne są te filmiki z waszymi dzieciaczkami, ja też mam kilka z Matim w roli głównej ale nie potrafię ich umieścić. Pomóżcie!

To filmik archiwalny sprzed miesaca albo i dwoch;-)Uczylam sie to wrzucilam co popadlo hi hi.Teraz wlezie wszedzie i stoi przy czym sie da.Pozniej cos doloze aktualnego.

Hania jest boska, ten smiech to ma superowy:-D Kochana rozchichana panienka.:happy2:
A Karolek to niezły zdolniacha i te loczki ma słodkie:tak:
I wrzucam swojego smyka :happy2:
YouTube - Konradek sam zasypia
BetiPK a w ktorym miejscu utknełas ze tak powiem w próbach wrzucenia filmiku?
Jak się dowiemy to bedzie nam łatwiej pewnie pomóc.:)

reklama
Patija wooooooooooooooooooooowwwwwwwwwww:szok:ja też tak chce!! jak Ty to zrobiłaś?????naucz mnie...u mnie w zasadzie nie ma z tym problemu ale po dupce musze klepac i piosenki śpiewać:eek: a w ogóle Paula jakby zobaczyła ten aparat to już by było koniec spania,musiałaby siąść czy wstać i się nim pobawić..ale widze że u Ciebie to ekspresowo idzie:tak::tak::tak:świetnie Konradek zasypia:-):-):-)

Karolek rozbójnik;-)słodki gaduła:-)

Do góry