Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Uważnie ją obserwuję i u nas pory zasypiania są różne - od 7mej do 9tej wieczór z reguły. Czekam aż zacznie dawać widoczne oznaki, że jest senna i chyc do wyrka. Nie umiem jej zmusić do spania jak nie chce. Zresztąpo co męczyć i ją i siebie.
Akurat wtedy jak to kreciłam to Ola spała i dlatego tak szybko i spokojnie poszło, zazwyczaj jednak nie spi i stara się przeszkadzac mu w zasnieciu na przeróżniste sposoby
Konrad więcej marudzi, musze tez nucić głaskać i trwa to z 30 minut, albo kończy się wzięciem na ręce. Ale i tak jestem zadowolona, bo Ola nigdy nawet nie uleżała minuty w łóżku, o zasnieciu nie wspominając i po dzis dzien musi ją ktoś usypiac
Próbowałam ją odzwyczaic róznymi metodami "rodem z niani na medal" itp. ale po paru dniach sobie odpuszczałam. Za miesiąc znowu próbowałam, i nic. Żadna stanowczośc na to dziecko nie działała. Ona chyba ma taki juz trudniejszy charakterek
musze cie pocieszyc ja mialam ten sam problem z cora i jakos tak do 4 lat nie przespala calej nocy a o zasnieciu wczesniej moglam zapomniec i niestety nic nie skotkowalo jakos jej sie przestawilo i teraz idzie spac o 19 wstaje rowno z sebka gdzies 6-7 rano:-)