Karolina94
Fanka BB :)
Mi po lyzeczkowaniu wszystko sie zagoilo w dwa tygodnie. Półtora miesiąca później zaszlam w ciąże ponownie.Dzisiaj jestem drugi dzień w szpitalu. Jeszcze wszystko się nie oczyściło i zgodziłam się na zabieg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi po lyzeczkowaniu wszystko sie zagoilo w dwa tygodnie. Półtora miesiąca później zaszlam w ciąże ponownie.Dzisiaj jestem drugi dzień w szpitalu. Jeszcze wszystko się nie oczyściło i zgodziłam się na zabieg
Wow coś niesamowitegoMi po lyzeczkowaniu wszystko sie zagoilo w dwa tygodnie. Półtora miesiąca później zaszlam w ciąże ponownie.
a ile kazali wstrzymać się od seksu,żeby zagoiła się macica? i kiedy dostała Pani pierwszy okres po zabiegu? Czy okresu nie było a trafiła Pani w owulacje?Wow coś niesamowitego
nie żadnego krwiaka nie było, w sumie żadnych wad takich w macicyA nie miałaś krwiaka albo coś? Ja swoją pierwszą ciążę poronilam przez krwiaka, więc dalej nie szukałam przyczyny..
Nic nie mówili. Zabieg miałam dzisiaj wiec nie wiem kiedy dostanęa ile kazali wstrzymać się od seksu,żeby zagoiła się macica? i kiedy dostała Pani pierwszy okres po zabiegu? Czy okresu nie było a trafiła Pani w owulacje?![]()
oj nie ten wpis zacytowałam. Miało być do Pani wyżej, która pisała,że zaszła tak szybko. Ja mam jutro zabieg. także się łączę w bólu....Nic nie mówili. Zabieg miałam dzisiaj wiec nie wiem kiedy dostanę
a ile kazali wstrzymać się od seksu,żeby zagoiła się macica? i kiedy dostała Pani pierwszy okres po zabiegu? Czy okresu nie było a trafiła Pani w owulacje?Mi po lyzeczkowaniu wszystko sie zagoilo w dwa tygodnie. Półtora miesiąca później zaszlam w ciąże ponownie.
Coś okropnego. Współczuje. Następnym razem nie zgodziłabym się na zabieg. Wolałabym spróbować męczyć się w domu ewentualnie po tygodniu wrócić do szpitala. Może nie chodzi o ból ale psychicznie jakaś tragedia ...oj nie ten wpis zacytowałam. Miało być do Pani wyżej, która pisała,że zaszła tak szybko. Ja mam jutro zabieg. także się łączę w bólu....
a w którym tygodniu Pani była?Coś okropnego. Współczuje. Następnym razem nie zgodziłabym się na zabieg. Wolałabym spróbować męczyć się w domu ewentualnie po tygodniu wrócić do szpitala. Może nie chodzi o ból ale psychicznie jakaś tragedia ...
Do nastepnej wizyty lekarskiej. W moim przypadku byly to 3 tygodnie. Po potwierdzeniu dostaliśmy zielone światło. Ginekolog powiedziała, ze jak tylko dostane okres to mozemy sie ponownie starac. Zabieg mialam 10 listopada, okres 22 grudnia.a ile kazali wstrzymać się od seksu,żeby zagoiła się macica? i kiedy dostała Pani pierwszy okres po zabiegu? Czy okresu nie było a trafiła Pani w owulacje?![]()