reklama

od którego tygodnia progesteron

reklama
jako kobieta po przejściach to widzę że pokory Cię to nie nauczyło. Mniej jadu dziewczyno

Moje życiowe przejścia powinny nauczyć mnie brania bez podstaw leków na receptę i sugerowania że branie takich leków jest obojętne dla organizmu?
Bardzo ciekawa teoria. Moje przejścia właśnie jeszcze bardziej pozwoliły mi zaznajomić się z kwestiami medycznymi więc sory, ale nie. Nie polecę brania leków profilaktycznie.

A myślicie, że mogę na razie brać wit d, c , kwas foliowy i omega 3 czy lepiej już włączyć pueria uno?
Czy skierowanie na progesteron i betę może dać lekarz rodzinny?

Jednorazowa powie tyle, że jesteś w ciąży.
czyli starczy mi to? :D
jeżeli moja gin nie odpisze to zrobię te badania i pójdę na wizytę już z wynikami. Tylko podpowiedzcie co najlepiej, wiem już, że progesteron i betę wtedy jednorazowo? I coś jeszcze? Mam jeszcze skierowanie na kwas foliowy, bo miesiąc temu wyszedł mi wynik sporo ponad normę. I na B12 mam

reklama
Moje życiowe przejścia powinny nauczyć mnie brania bez podstaw leków na receptę i sugerowania że branie takich leków jest obojętne dla organizmu?
Bardzo ciekawa teoria. Moje przejścia właśnie jeszcze bardziej pozwoliły mi zaznajomić się z kwestiami medycznymi więc sory, ale nie. Nie polecę brania leków profilaktycznie.
nie życz kobiecie w ciąży antybiotyków i zastanów się zanim napiszesz coś nieprzyjemnego do drugiej ciężarnej . Mimo twojego jadu życzę Ci jak i Twoim dzieciom jak najlepiej, pomimo że twój komentarz był mega słaby .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry