• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

Kikolek - nie będzie tak źle.... dasz radę, teraz długo nie ma jakiś super hiper świąt... / tylko Walentynki i tłusty czwartek / , więc pokus mniej....;-) Ale musisz się przygotować na przestoje wagowe.
Martolinka - mam to samo ,,, ten dzień P na fazie 3 to zaczyna być męczarnią
Za to powiem szczerze, że kobiecina , która mnie nie widziała z 3 tyg. nie poznała mnie, więc warto czasami się pomęczyć, by mieć efekty.
Ja chyba uzyskałam wagę idealną, bo waga w 11 dniu fazy 3 wskazuje 53, mimo @. Także stabilizacja 1 kg za mną.... buhahahaha / ja sobie zaczęłam notować co jem, łatwiej wtedy wyłapać błędy, a pamięć ludzka jest czasami zawodna;-) /

reklama
rozmawialam ze znajoma ktora w zeszlym roku stosowala diete dukana, powiedziala mi ze ona miala po niej problemy z menstruacja a jej kolezanka kamienie w nerkach:/ uwazajcie na siebie i wszystko z umiarem:)

Kirakold - możliwe, że dieta te wady tylko ujawniła / nie wierzę, że przez dietę kamienie w nerkach się pojawiają , musiały być tam wcześniej, a dieta tylko je ruszyła /...
Ja mam znajomą, która stosowała tą dietę i było ok, a jej siostra nie mogła. Wiadomo jak ktoś zna swój organizm to pozna kiedy powinien przystopować.

Kira po obejrzeniu ostatniego programu na temat tej diety w MKS juz mnie żadne nowosci nie zaskoczą :) cudem jest , że zyje . Jezeli ktos stosuje WSZYSTKIE zasady diety i jest zdrowy ją zaczynajac nic mu nie grozi

powiem szczerze i otwarcie na pewno z 10 osób się na mnie obrazi ale wk... mnie że co chwila ktos tu zagląda by powiedzieć jaką głupotę robimy. A opychanie sie chipsami jest zdrowe? A siedzenie cąly dzien przed kompem? itd mogłabym tu wyliczyć milion rzeczy które się robi, a do końca nie są zdrowe. Dieta jak dieta nigdy nie zastąpi pełnowartościowego posiłku, ale z umiarem, rozsądnie nie powinna zaszkodzić. Tymczasem wiekszośc osób tu wchodzących ma nas za kompletne bezmózgi. uhhhhh

to sobie uzyłam... teraz powinnam chyba sie upomnieć ;) poczekam na kasiule niech mnie zbeszta

Kilolek Kasiula chyba testuje nowy ekspres bo nas zaniedbuje:tak:
Spojrzałam na Twój suwak i jestem pod wrazeniem. powiedz czujesz po sobie, ze tak spadło?

Kikolek - nie denerwuj się. wierzę, że niektóre osoby po prostu chcą dobrze. ;-) Może chcą po prostu zwrócić uwagę by nie przeholować. Swoją drogą jak nie zna się prawideł dokładnych diety to co mówią w tv lub pisują w internecie to można wywnioskować, że dieta jest zabójcza dla organizmu.
A wynik Twój super! Trzymam kciuki za dalsze spadki.

czesc kochane, widze ze wiecej nas tutaj sie nazbieralo. az miło. ja, jak tylko sie w koncu przeniose na nowe mieszkanko, to tez wracam do diteki dukana, bo jak dla mnie była ona rewelacyjna. a wczoraj na wadze niestety znów było ...rowno 100 bylo ... szkoda słow...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry