reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

moze to ciaza? :D

martolinka a ja mam pytanie takie: ile mozna na tej diecie schudnac ?? czy poprostu nasze ciało w pewnej fazie przestaje zrzucac kg i po prostu utrzymuje ją ??
mam nadzieje ze zrozumiesz

chodzi mi o to np jak waze 53 kg to czy jak zaczne stosowac ta diete czy no dojde do 40 <nie chce jakby ktos pytał ;P >
ja tak czytam was i ta diete to taka jakby oczyszczajaca organizm ... dla mnie to bez sensu chyba ze kucharke bym zatrudnila do wymyslnych przepisów :D albo zeby ktos mi zabrał komputer i internet no to wtedy moze moze :D

Ostatnia edycja:
reklama
Ale z ciebie kosa grrrrr

ktoś musi czuwać!!!:-D;-)

ja jeszcze czytam i czytam i zbieram info... na ostatnich kilku stronach watku przewijaly sie rozne strony www, jedne lepsze, drugie gorsze...
Marta, napisz prosze, na ktorej Ty stronce sie opieralas/czy korzystalas tylko z ksiazek? dzieki :)))

Pianistka ja korzystałąm z ksizki"Nie potrafie schudnac . 350 przepisów" i "Metoda dr Dukana. Bardzo pomocne jest forum Forum diety dr Dukana &bull; Strona główna
tam naprawde dziewczyny sa wyedukowane. Zalogujcie sie i wejdzcie w fotoalbum jak brakuje Wam motywacji:cool2:

Kilolek uwazaj na siebie. Zwroc uwage jak zmieniło sie Twoje menu i organizm jest delikatnie mówiac w szoku. W razie czego moze warto isc do lekarza czy masz sprawne nerki i watrobe bo to bardzo wazne.

Kasiula wiec tak wydaje mi sie , ze jest taka waga , której przekroiczenie jest bardzo trudne , ale mozliwe. Jednak wtedy moze sie to skończyc bardzo zle dla zdrowia. Ja zauwazyłąm , ze im blizej 70 kg tym waga wolniej spadała. Zawsze wazyłam 69 ale przy 72 czułąm sie najlepiej.

nie rozumiem do końca o co chodzi Ci z ta bezsensownoscia i kiucharka:cool2:

hej dziewczynki :) ja juz w Raciborzu. Od dzis dukam :D kupiłam sobie wage w biedronce nawiasem mowiac jest tania, ładna i spełnia swoje zadanie. Zaraz idem na wage i sniadanko :) a potem sie rozpakowac i ogarniac 10-cio dniowy bałagan po mezu :D na marginesie - mlodemu przebija sie górna dwójka i noce sa ciezkie :( ale jakos to bedzie........do pozniej :D:D

martolinka dzieki :) jak cos to pozwole sobie pytać bo informacje na roznych stronach to istny misz masz. A wiec tak.....w swieta bylo prawie 62 kg ale byla tez i @, teraz startuje z waga 60,6 kg. Takze suwaczka nie chce mi sie zmieniac :) moze później aby było wiadomo ile poszło na samym dukanie :)

Mama - zapisz sobie tą wagę, bo w fazie 3 jest ona ważna ;) , bo każdy kg stracony na Dukanie x10 dni = faza 3 :-D / ja mam za przeproszeniem tył, bo nie mam wagi z 1 dnia tylko z 2 , więc będę fazę trzecią robić na oko, czyli dodam do tych straconych kg jeszcze np. 1 kg co da dodatkowo 10 dni / i POWODZENIA!!!

U mnie zastój , ze swojej głupoty, bo się coraz częściej poddaję wieczorkiem i sięgam po rzeczy zakazane...

Ostatnia edycja:
Anawawka kiedy III FAZA? ja wczoraj miałam uczte która trwałą .... cały dzień :) należy mi się solidne lanie !!! ale dzis juz grzecznie

Martolinka - jak zobaczę te 55,1 chyba się skuszę na fazę 3 ;-), a tak na serio muszę sobie dać po łapach za podjadanie ptasiego mleczka po 22 i szybciej mi zleci....

ehhh sie zapomniałam :D wypiłam niedopite kakao marcela :D:D:D no nic ale na sniadanie do tej pory nie umiem trafic......... a to pranie a to kupa, picie nawet paw był bo mu sie chrupek przyczepił i normalnie wiecznie cos :( moze teraz.......ide do kuchni postawic małemu zupe i moze zjem w między czasie

reklama
Kilolku - jak ci nie przejdzie to chyba bedziesz musiala przystopowac... zrob sobie liste co jadlas, moze cos ci zaszkodzilo? Z tego co pamietam to w pierwszy dzien pisalas ze zjadlas 4 jaja plus jajecznica z 2 jaj, czyli 6 jajek, moze to za duzo? Jajkami mozna sie prosto zatruc...ja czytalam, ze powinno sie ograniczac do 2 szt. dziennie, mysle ze 3 to juz max. a moze za duzo czegos innego zjadlas?

Ja sie czuje ok, dzis pychotka owsianka na sniadanko z wanilia i cynamonem mniam:) no i zaraz czas na kawke jupii!

Martolinka - od czego zalezy ta pierwsza faza? Bo ja planowalam na 5 dni, a w tescie wyszlo mi 3 dni i teraz nie wiem co robic:) Poza tym moze orientujesz sie, czy w czasie diety mozna przyjmowac jakis zestaw witamin?

Mama - witamy na Dukanie:) Widze, ze chcesz dojsc do 49 kg, ale bedziesz szprycha:)

Do góry