reklama
agusia9915
Matka wariatka
zapomniałm dodac ze zaczeła pic czarna kawe i to nawet 2-3 dziennie z odrobina mleka lub nie no i nie słodze
:-) niczego

Miśka 5
Mamy lutowe'07
Kawę piję już od 4 miesięcy conajmniej, małej to nie przeszkadza:-), nic nigdy nie słodziłam, a waga mi od tego nie spada, a szkoda;-):-)zapomniałm dodac ze zaczeła pic czarna kawe i to nawet 2-3 dziennie z odrobina mleka lub nie no i nie słodze:-) niczego

agusia9915
Matka wariatka
miska ja tez zawsze piłam ale teraz mi ona nie szkodzi 
mój maz ogladał zdjecie z przed 4 lat i jak zobaczył mnie to sie spytał czy to moja siostra
jakies -38 kg mniej na zdjeciu ... nie poznał mnie i mowi ,ze nie pamieta zebym była taaaaaaaaaaaka huda i ze tak woli hehehheh

mój maz ogladał zdjecie z przed 4 lat i jak zobaczył mnie to sie spytał czy to moja siostra

Kasiad, odchudzanie się podczas karmienia to najgorsze co możesz sobie i dziecku zrobić.Ja już też zapomniałam o diecie niestetyChyba poczekam na lepsze czasy, jak już nie będę karmić
![]()
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Mi na razie udało się schudnąć tylko 3 kilo:-(. Teraz waże 71 kg przy moim 170 cm. Niby nogi mam szczupłe tylko brzusio nadal jest, no i piersi matki karmiącej, hi hi.

Ale ja sie nie odchudzam54 kg, zapewniam, ze nie masz się z czego odchudzać, no chyba, że masz 134
![]()

reklama
Nuśka, można wiedzieć ile masz wzrostu, że bolejesz nad nabraniem ciała do 54 kg?
Przeciez nie boleje nad tymi 3 kg.

mam 167cm nie za duzo

Podziel się: