reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Odchudzamy się

Oczywiście cesarka to poważna operacja, przecięcie brzucha i macicy...Jednak jak wspomnę "naturalny" poród to wolę zasnąć i obudzić się z "dzieckiem na ręku" - wtedy przecierpi się już późniejszy ból powrotu do zdrowia.

a ja mimo całego długiego porodu, bólu i tego jak byłam poszyta bo mała mnie porozrywała to wolę jednak poród naturalny :tak: jak sobie wspomnę jak mi małą wyciągnęli machała rączkami i nóżkami i jak poczułam jak uderza mnie nimi przy porodzie o uda i jak mi ją położyli taką płaczącą ja się w nią wtuliłam wzruszona ...zasapana ...w szoku to wolę w 100% poród naturalny nie wyobrażam sobie że mogłabym mieć cesarkę i nie przeżyć tego wszystkiego tak jak było :no: ;-)

reklama
dzis opdpusczam diete
mam serdecznie dosyc tego skwaru i na obiad
karkówka i skrzdełka z grilla:zawstydzona/y:
moze jak ochłone to zrobie mezowi niespodziewajke i sprobuje sama odpalic:-D;-) grila

a ja mimo całego długiego porodu, bólu i tego jak byłam poszyta bo mała mnie porozrywała to wolę jednak poród naturalny :tak: jak sobie wspomnę jak mi małą wyciągnęli machała rączkami i nóżkami i jak poczułam jak uderza mnie nimi przy porodzie o uda i jak mi ją położyli taką płaczącą ja się w nią wtuliłam wzruszona ...zasapana ...w szoku to wolę w 100% poród naturalny nie wyobrażam sobie że mogłabym mieć cesarkę i nie przeżyć tego wszystkiego tak jak było :no: ;-)

Gosia, ja do tej pory bardzo żałuje,ze nie zdołałam urodzić Filipa naturalnie i moim największym marzeniem jest właśnie urodzić kolejne dziecko naturalnie...żeby właśnie poczuć to o czym piszesz....Wiem,że to możliwe, bo ze mną na sali leżała laska, która miała dwie cesarki a trzecie dziecko urodziła naturalnie, ale nigdy nie wiadomo...:blink:

Gosiak23, doskonale rozumiem. Mimo wszystko nie miałabym odwagi przechodzić tego samego horrorku porodu naturalnego drugi raz. Wolałabym ratować się cesarką, tym bardziej, że gdyby nie cesarka to nie wiadomo czy mój mały urodziłby się zdrowy.

reklama
ja nie ma jakies diety ..........
poprstu nie zre:
chipsów , nie wpie radlam tonami jak mnie najdzie słodyczy, ziemniaków białego chleba i napojów gazowanych o coca coli nie wspomne no i przez ostanie 3 tygodnie -5 kg.

Do góry