reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Odchudzamy się

Kurczę, ostatnio strasznie się rozleniwiłam i nijak nie mogę się zmusić do ćwiczeń :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:a w dodatku w domu mamy jeszcze spore zapasy nie dojedzonych słodyczy, więc zamiast zrobić sobie rano normalne śniadanie to obżeram się krakersami, ciastkami i innymi takimi :crazy: Dzisiaj kupiłam sobie 2 pary spodni które są na mnie teraz w sam raz, i 2 bluzki akonto powrotu do pracy, bo do swoich pewnie za miesiąc jeszcze nie wejdę :no::confused2::-:)zawstydzona/y:

reklama
Mnie też czekają zakupy bluzek do pracy, bo w tych z przed ciąży nie mogę zapiąć guzików w okolicach cycków :-D:-D:-D.
W spodnie na szczęście weszłam :-):-), ale jak juz bede na zakupach to czemu nie :rofl2:

Jeśli chodzi o ćwiczenia to miałam taki czas że strasznie szalałam, ale szybko minął :-(.

a ja nie wiem ile waze ale byłam zmierzyc stanik i dali mi miseczke odpowiednia czyli G i w obwodzie 85 to se mogłam zapiac pod pachami z obydwu stron:-D
schudłam ale ile nie wiem

Dla kupienia sobie czegos nowego każda okazja jest dobra, ja musialam sobie kupic kilka nowych rzeczy, bo mam 3kg mniej niz przed ciążą, a jeszcze waga mi leci w dół, w sumie nie narzekam cieszę się z tego, ale bardzo źle sie czuję, jestem osłabiona i osowiała.

a mi waga znowu w gore:szok:ale od wrzesnia ide na aerobic w wodzie mam nadzieje ze tocos pomoze bo diety nigdy nie umiem przestrzegac za bardzo kocham jesc:zawstydzona/y:a na liczniku juz 59 kg a moje wymarzone to 55 ech... pomarzyc dobra rzecz:-D

Z Tego Co Ja Wiem To Nie Problem Z Ciaza W Kolejnej Ale Z Porodem Bo Dzieci Najczesciej Klinuja Sie W Tych Zrostach W Macicy
I Dlatego Robia Kolejna Cesarke;-)
Ale zdarzają sie porody naturalne po cesarkach.
Tylko jak pomyślę, że ma to być taki poród jak miałam to...wolę cesarkę:-)

ze mna na poprodowej lezala dziewczyna ktora po cesarce rodzila naturalnie. i chyba rodzenie naturalne mniej sie jej podobalo. ja jesli sie zdecyduje to od razu umawiam sie na termin cesarki. chyba jestem za slaba na kolejne przejscia z nierozwierajaca sie szyjka:dry:

reklama
do tej odpowiedzi
Mi lekarz(b.dobry specjalista)powiedział,że owszem rana goi się szybko,ale ta zewnętrzna,a ta na macicy pół roku.Jeżeli ktoś się zanadto forsuje(ale to pewnie zależy od kobiety i jej kondycji przed ciąża),to istnieje ryzyko rozejścia się tej wewnętrznej rany i bliznowacenia od środka.:shocked2:No i pojawia się problem przy kolejnej ciąży,z takimi bliznami w środku.
napisałm to
Z Tego Co Ja Wiem To Nie Problem Z Ciaza W Kolejnej Ale Z Porodem Bo Dzieci Najczesciej Klinuja Sie W Tych Zrostach W Macicy
I Dlatego Robia Kolejna Cesarke;-)
timka- nie wiem czemu mnie cytujesz i piszez ze sie zdazaja:confused: ja wcale nie twierdziłam ze sie nie zdazaja tylko wyjasniałm co jest po rozejsciu sie wewnetrznej rany i bliznami po nadmiernym forsowaniu po cesarce:sorry2:

Do góry