reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Odchudzamy się

E-lona powiem szczerze, że z trudnością przychodzi mi podnoszenie się z pozycji półleżacej do siedziącej z dzieckiem na ręku (bliznę mi "ciągnie") więc nie wiem..:baffled:

reklama
timka: teraz zauważyłam żeś Ty Tyszanka :-D Mieszkałam w Tychach przez 14 lat, do końca liceum... moja mama tam mieszka więc wciąż tam bywam, ostatni raz byłam w ten weekend :tak: Gdzie dokładnie mieszkasz i w jakim jesteś wieku?

timka to może wstrzymaj sie jednak z tymi ćwiczeniami. Mnie t nic nie ciągnęło. A w ogóle to bardzo szybko doszłam do siebie. Na drugi dzień po cc śmigałam po oddziale jak szalona, że aż mąż mnie opierniczał, że mam powolutq chodzić, a nie prawie biegiem.

timka L to dość daleko od C na którym ja mieszkałam. Ale jesteś tylko 2 lata starsza ode mnie, więc jeśli chdziłaś do Kruczka, to może znamy się z widzenia ;-)

Joasku nie rozpoznaję cię z widzenia (oglądałam galerię Milenki), ale za to mamy okazję spotykać się tu i teraz. Miło, że ktoś mieszkał w Tychach, bo jesteś pierwszą osobą na tym forum, która jest/była Tyszanką. Ja za to studiowałam w Krakowie...

To ja mam chyba obsesje pocesarkową:-(.Bałabym sie cwiczyc brzuch jeszcze:no:,moze przesadzam...:sorry2:
Mi lekarz(b.dobry specjalista)powiedział,że owszem rana goi się szybko,ale ta zewnętrzna,a ta na macicy pół roku.Jeżeli ktoś się zanadto forsuje(ale to pewnie zależy od kobiety i jej kondycji przed ciąża),to istnieje ryzyko rozejścia się tej wewnętrznej rany i bliznowacenia od środka.:shocked2:No i pojawia się problem przy kolejnej ciąży,z takimi bliznami w środku.

Mi po porodzie zostało 2 kg, mam nadzieje że jak wrócę do pracy i będę tak szybciutko wracać z powrotem do Lenki to i te 2 kg uciekną a może coś więcej. Fajnie by było :-)

reklama
Z Tego Co Ja Wiem To Nie Problem Z Ciaza W Kolejnej Ale Z Porodem Bo Dzieci Najczesciej Klinuja Sie W Tych Zrostach W Macicy
I Dlatego Robia Kolejna Cesarke;-)

Do góry