reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Odchudzamy się

Źle się wyraziłam,może się nie przypalił,ale spiekł od góry.Ja też piekłam 2 godziny,nastepnym razem spróbuje krócej troszkę:tak:

reklama
Mi też się góra przypieka, ale mi właśnie taki smakuje, zawsze lubiłam przypieczoną skórkę chleba :sorry2: A co do tego, że jest długo mokry, to ja też się zastanawiałam na początku, czy może za długo nie piekę, bo on i tak jest lekko wilgotny. Choć z drugiej strony boję się go wyłączyć, jeśli widzę, że na patyczku znajduje się sporo mokrego ciasta, a ponieważ lubię chlebek przypieczony, to wolę go trochę dłużej podsuszyć. Tylko czasem jak się już zrobi prypieczona góra, to zmniejszam temperaturę w piekarniku, żeby się już dalej nie przypiekał, tylko suszył.

Tycia gratki :tak:;-)

ja czytałam że w I fazie nie używa się skrobi???

ale można zrobić coś takiego z otrębów jajek i serka homo z dodatkiem czosnku i innych przypraw i chyba proszku do pieczenia i wychodzi coś ale grahamka

ja dziś kupiłam otręby bo wyczytałam ze dobre na zaparcia na diecie a w sumie mnie męczą od porodu wiec zobaczymy efekt :-D;-)

Dziekuję i gratki również dla Was ;-):tak:. Suwaczek od dziś rana dopiero ,wcześniej zaczęłam tak się po cichutku odchudzać .Teraz juz oficjalnie ;-):tak:

Dziewczyny,no rewelacja,ale sie zmobilizowałyście,wątek az goracy od wypieków,he,he.
Ja mam 7 kilo na plusie,nie chciałabym za duzo przytyc.

a dzieki dzięki :-) no zadowolona zadowlona, ale chyba jeszcze sobie trochę zjadę, tak 65kg to by było idealnie :tak: bo tu i ówdzie jeszcze mam jakies nadmiary;-)

Rosmerta gratki :tak:
Tycia a jak tobie idzie ? :tak:
Kasiad zazdroszczę że Ci tak super idzie ;-)
Agusi nie komentuje bo to kobieta super hiroł ;-)

reklama
Do góry