reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Odchudzamy się

Kasiad to powodzenia na nie Dukanie ;)

ja już po jelitówce miałam -19,9 kg haha spadłam w dwa dni tak dużo że szok ale jak zaczęłam jeść na nowo to w sumie mam -18,5kg nieźle sie odwodniłam wtedy :baffled:

reklama
Kasia i Gosia nie mam po prostu słów, super wyniki:tak:Macie silną wolę, u mnie z tym nie za dobrze, jak się zaprę to i owszem chudnę, ale później z utrzymaniem wagi jest kiepsko:baffled:
Po tych 2 tygodniach beztroskiego objadania się, wieczornego grillowania i pysznych zimnych drinków nieco się zaokrągliłam, standartowo zresztą;-)Nie jest tego dużo jakieś 2 kg, więc diet nie stosuję, wystarczy chyba jeść połowę:tak:

Dziewczyny jak tam odchudzano?
Gosiu, kasiad , madzix jak wam idzie?
Madzia udało Ci się przytyć w końcu?

może zrobimy jakaś grupę wsparcia jeśli chodzi o ujędrnianie tego co zostało po kg ?....bardzo bym chciała się ujędrnić:cool2::-D

u mnie na razie zastój ze spadkiem pewnie teraz jak nie będę karmić tak łatwo mi nie pójdzie ;-)
co do ujędrniania to ja też bym się chętnie ujędrniła ;-)piersi i brzuch;-) jeszcze jak nie karmię to cycki mi zleciały jeszcze bardziej :sorry2:

w ogóle to ja jestem za grupę wsparcia dla odchudzających się bo ostatnio jak piszę jest ciężko :-D

jeszcze Tycia na diecie jest ...chyba ? :-) też jestem ciekawa jak wam idzie :tak:

tak teraz sobie myślę my na diecie a reszta będzie przybierać ;-)

reklama
Hej babeczki,
Agusia , pytasz i postepy- u mnie -15 kg. Nie moge zmienić suwaczka bo zapomniałm hasła ;-)
Potrzebuje schudnąc jeszcze 5kg ale niestety te ostatnie kg zrzuca się najciężej-pewnie wiecie o czym mówie....
W każdym razie nosze teraz typową "40"-a w krytycznym momecie było "44".Byłam nawet w aquaparku i załozyłam bikini :-)- a zarzekałam sie, ze po porodzie juz nigdy nawet 1-częściowego kostiumu nie włożę.Chyba największym wrogiem mojego odchudzania jest to, ze teraz sie sobie(i męzowi też) podobam-wiem ze jestem jeszcze pulchna ale mimo to moje ciało zaczęło i sie podobać i motywacja spadła....

Gosia , Agusia , Tycia, Kasia-piszcie o waszych postepach to ogromnie mobilizuje. Trzymam kciuki za wasze zrzucone kg

Do góry