• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Odchudzamy się

reklama
Gosia idziesz jak burza, super, gratki wielkie!!!

oj Gosiu przybyło przybyło na wadze, równy kilogram :zawstydzona/y: no lae tort pralinowy od Sowy jest boooski i nie mogłam sie oprzeć.... :-D

Rosmerta no w sumie ja pewnie też kg na plusie będe mieć R wczoraj mi nawciskał jedzenia pizza na kolacje :/ a dziś robił obiad dosłownie pękam a w sumie dużo nie zjadłam ale od obiadu mi niedobrze z przejedzenia :zawstydzona/y:

reklama
Postanowiłam już trochę odpuścić sobie dukana, powoli wprowadzać inne potrawy, oczywiście lekkie i bez smażenia. Po 5 miesiącach już mam dość, poza tym przestałam chudnąć, waga już długo stoi w miejscu. Niedługo wyjeżdżam do Szczyrku, a tam mamy wykupione jedzenie, więc o typowym dukanie mogę zapomnieć. Mam tylko nadzieję, że będę na tyle rozsądna, że nie zaprzepaszczę tego, co już mi zeszło.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry