marta18691
Fanka BB :)
Czy może któraś z Was stosowała jakieś skuteczne tabletki na odchudzanie?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To akurat widziałam co ona zrobiłaNie ma tabletek na odchudzanie.
Jak masz duże problemy i lekarz nie widzi innej drogi są zastrzyki (ale skutki uboczne bywają niewesołe Link do: Kinia Wiczyńska brała lek na cukrzycę, żeby schudnąć. Wylądowała W SZPITALU! "Kazali mi jeść i wymiotować" ) lub operacja bariatryczna. Oczywiście leki są na receptę, a na operację trzeba mieć skierowanie
nie tylko ona. Teraz zastrzyki są bardzo popularne wśród kobiet.To akurat widziałam co ona zrobiła![]()
Bardzo niski ten deficyt masz.O jak ja bym chciała by istniały takie magiczne tabletki na odchudzanie. Mi niestety to zawsze cieżko szło. Teraz jestem 5 miesiecy po porodzie jem ok. 1500kcal. Teoretycznie jestem na deficycie, a waga ani drgnie. Co oprócz tarczycy warto zbadac?