Kasiek1983
Fanka BB :)
Mam do sprzedania kaszki mleczno ryżowe bobovity... po 4 miesiącu: z bananami 3 szt., z morelami 2szt. i po 9 miesiącu wieloowocowa 3 szt. Może być zamiana na zabawkę dla chłopca 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ponawiam:
Mam do sprzedania za 300zł + koszt wysyłki, śliczną jednoczęściową suknię ślubną "Weronika".
Suknia jest koloru Ecru, wiązana na plecach, co umożliwia regulacje.
Posiada wszyte koło. Bogaci się pięknymi wyszywanymi kwiecistymi
motywami z koralików i złotej nici. Suknia jest wyjątkowo lekka i
wygodna. Istnieje możliwość doszycia cieniutkich ramiączek, które
załączam wraz ze ślicznym bolerkiem bezpłatnie . Dla zainteresowanej,
dołączę w gratisie buty w rozmiarze 39, obcas 6-7 cm oraz kwiat do
włosów.
Suknia jest z bardzo dobrym stanie. Zakupiona była w Maju 2009 roku.
Zapłaciłam za nią 2,000 PLN bez dodatków. (Suknia nie była czyszczona)
Rozmiar sukni: 36/38
Moje wymiary:
Biust: 90 cm
Biodra: 92 cm
Wzrost: 165 cm
Długość sukni: 127 cm
Więcej fotek i informacji wysyłam na maila.
Zobacz załącznik 330571Zobacz załącznik 330572Zobacz załącznik 330573
ODDAM ZA DARMO!!! chcę tylko koszt przesyłki...
Wiem wiem, dlatego wolałabym oddać jakiejś czerwcóweczce a nie byle komu...kurde szkoda jej,moja taka szajsowata nadala sie na zamiane na wozek dla kubu,moze napisz ogloszenie na waszym gumtree.pl ze zamienisz chociaz na pieluchy,albo cos,bo jest piekna!
nie chce ci mowic jacy sa ludzie,ale zaraz sie handel zalaczy i ktos sie na niej dorobic moze
Kasiek- a do komisu slubnego nie możesz oddać? moja kuzynka tak robi
U mnie nie ma komisujuż nawet w MOPSie dałam ogłoszenie że oddam i nikt nie chce!!! nie wiem czy się z tego śmiać czy płakać...
Wiem wiem, dlatego wolałabym oddać jakiejś czerwcóweczce a nie byle komu...
z sukniami jest ten problem ze czesc ludzi stac i chca miec nowe..tak...![]()