reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Oddam/przyjmę/sprzedam

Mam do sprzedania kaszki mleczno ryżowe bobovity... po 4 miesiącu: z bananami 3 szt., z morelami 2szt. i po 9 miesiącu wieloowocowa 3 szt. Może być zamiana na zabawkę dla chłopca ;)

reklama
Sprzedaje recznie robioną biżuterię. Oczywiście robiona przeze mnie. Serdecznie zapraszam.
Wkleję kilka przykąldowych fotek, a zainteresowanyc zapraszam też na bloga http://blyskotki-kilolka.blogspot.com/

oraz na Giełdę https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/recznie-robiona-bizuteria-48926/

Serduszka jasny siam Swarovskiego - 27zł
Zobacz załącznik 331679

Morska bryza - 7,5zł
Zobacz załącznik 331683

Liściasty perydat - 45zł
Zobacz załącznik 331680

Ząb tygrysa - 14 zł
Zobacz załącznik 331644

Koral - 13 zł
Zobacz załącznik 331646

Turkusowe monety
- 15,50
Zobacz załącznik 331648

Diamentowe kryształki (komplet: kolczyki i zawieszka) - 15zł
Zobacz załącznik 331649

Ametystowe wahadełka
- 12,00
Zobacz załącznik 331651

Piasek pustyni - 15,00
Zobacz załącznik 331654

Lawa -10,00
Zobacz załącznik 331653

Błękitna laguna - 13zł
Zobacz załącznik 331652

Ponawiam:

Mam do sprzedania za 300zł + koszt wysyłki, śliczną jednoczęściową suknię ślubną "Weronika".
Suknia jest koloru Ecru, wiązana na plecach, co umożliwia regulacje.
Posiada wszyte koło. Bogaci się pięknymi wyszywanymi kwiecistymi
motywami z koralików i złotej nici. Suknia jest wyjątkowo lekka i
wygodna. Istnieje możliwość doszycia cieniutkich ramiączek, które
załączam wraz ze ślicznym bolerkiem bezpłatnie . Dla zainteresowanej,
dołączę w gratisie buty w rozmiarze 39, obcas 6-7 cm oraz kwiat do
włosów.

Suknia jest z bardzo dobrym stanie. Zakupiona była w Maju 2009 roku.
Zapłaciłam za nią 2,000 PLN bez dodatków. (Suknia nie była czyszczona)

Rozmiar sukni: 36/38

Moje wymiary:
Biust: 90 cm
Biodra: 92 cm
Wzrost: 165 cm

Długość sukni: 127 cm

Więcej fotek i informacji wysyłam na maila.
Zobacz załącznik 330571Zobacz załącznik 330572Zobacz załącznik 330573

ODDAM ZA DARMO!!! chcę tylko koszt przesyłki...

ODDAM ZA DARMO!!! chcę tylko koszt przesyłki...

kurde szkoda jej,moja taka szajsowata nadala sie na zamiane na wozek dla kubu,moze napisz ogloszenie na waszym gumtree.pl ze zamienisz chociaz na pieluchy,albo cos,bo jest piekna!

nie chce ci mowic jacy sa ludzie,ale zaraz sie handel zalaczy i ktos sie na niej dorobic moze

kurde szkoda jej,moja taka szajsowata nadala sie na zamiane na wozek dla kubu,moze napisz ogloszenie na waszym gumtree.pl ze zamienisz chociaz na pieluchy,albo cos,bo jest piekna!

nie chce ci mowic jacy sa ludzie,ale zaraz sie handel zalaczy i ktos sie na niej dorobic moze
Wiem wiem, dlatego wolałabym oddać jakiejś czerwcóweczce a nie byle komu...

reklama
Do góry