Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zostały bluzki, te czerwone spodenki dresowe, śliniaki i czapeczki.krolcia - ja skarpetki chetnie przyjme. a cos jeszcze zostalo z innych rzeczy?
krolcia wątpię - ja wstawiłam tu zdjecia z ciuszkami firmowymi (dla starszaków fakt - ale takich tez posiadamyZostały bluzki, te czerwone spodenki dresowe, śliniaki i czapeczki.
Mam jeszcze parę rzeczy, za które chciałabym jednak parę zł. Te ciuszki, które dostałam oddaję, a te kupiłam i chciałabym za nie choć trochę, to na rajstopki będzie. Mogę strzelić foty jak chcecie.
============
Cyknęłam na szybko, może któraś się zdecyduje. Body 80-i(5zł za szt), smerf 74/80(5zł), biały komplet 80 z cieniutkiej wełenki(nowy, zupełnie nieużywany) .
Pamiętam. Nawet chciałam wziąć spodenki dla Matiego ale wszystko za małe:-(.krolcia wątpię - ja wstawiłam tu zdjecia z ciuszkami firmowymi (dla starszaków fakt - ale takich tez posiadamy) za grosze i było 0 zainteresowania;-)
.