• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Odskocznia;))))

reklama
Witajcie ponownie :-)
Wróciłam z Urzędu Pracy :wściekła/y: jak mam tam iść to chora jestem :wściekła/y: ale mniejsza z tym udało mi się dodzwonic do dentysty i mam wizytę na następny poniedziałek na 11 już dostaję zawału bo dla mnie dentysta to jak diabeł wcielony :-D boje się cholernie :zawstydzona/y:
Za to ni cholery się nie mogę dodzwonić, żeby się zapisać na USG :wściekła/y: no od piątku nikt nie odbiera telefonu paranoja! I weź tu się nie denerwuj ;/ Ehhh a Wam jak mija poranek ?

Witajcie ponownie :-)
Wróciłam z Urzędu Pracy :wściekła/y: jak mam tam iść to chora jestem :wściekła/y: ale mniejsza z tym udało mi się dodzwonic do dentysty i mam wizytę na następny poniedziałek na 11 już dostaję zawału bo dla mnie dentysta to jak diabeł wcielony :-D boje się cholernie :zawstydzona/y:
Za to ni cholery się nie mogę dodzwonić, żeby się zapisać na USG :wściekła/y: no od piątku nikt nie odbiera telefonu paranoja! I weź tu się nie denerwuj ;/ Ehhh a Wam jak mija poranek ?

oj ja tez musze do dentysty ale nie ma kto mnie za reke trzymac ;)
moze sie wymienimy ;)????

reklama
oj ja tez musze do dentysty ale nie ma kto mnie za reke trzymac ;)
moze sie wymienimy ;)????
Mój stan uzębienia jest tragiczny :-( ale od zawsze tak mi się zęby psuły ;/ zazdroszę mojemu Tacie który jest po 50-tce a ma jeszcze wszystkie zęby i to zdrowe i bielutkie a do dentysty idzie sobie tylko poleżeć na fotelu i pogadać dlaczego cholera nie mogłam po nim zębów odziedziczyć :-(
A zamienić chętnie bym się zamieniła tylko nie chce szczerbata zostać :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry