V_jolka80
Aniołek Tosia 21.09.2009
Mój stan uzębienia jest tragiczny :-( ale od zawsze tak mi się zęby psuły ;/![]()
ja mam tak samo
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój stan uzębienia jest tragiczny :-( ale od zawsze tak mi się zęby psuły ;/![]()
Toż to najpiękniejszy rocznik....
Najseksowniejsi ludzie się wtedy urodzili....
Najmądrzejsi
Najpiękniejsi
Najskromniejsi
Mój stan uzębienia jest tragiczny :-( ale od zawsze tak mi się zęby psuły ;/ zazdroszę mojemu Tacie który jest po 50-tce a ma jeszcze wszystkie zęby i to zdrowe i bielutkie a do dentysty idzie sobie tylko poleżeć na fotelu i pogadać dlaczego cholera nie mogłam po nim zębów odziedziczyć :-(
A zamienić chętnie bym się zamieniła tylko nie chce szczerbata zostać![]()

Wystarczyły mi komentarze by tego nie oglądać tez ją lubiłam a raczej jej muzykę i niech tak zostanie niczego nowego nie chce widziećmatko kochana wlansie ogladam nowy teledysk Chylinskiej..... no porpstu rece mi opady i o malo nie spadlam z kanapy.... to jakas rzeznia jest... a tak ja lubilam![]()

Smacznegoja właśnie szamię...

a ja pascala ogladam i kurna wcina ostrygi..... ale mi smaka narobil ... nie lubie takich programow bo potem tylko glodna jestem i trza sie smakiem obejsc....![]()
To przełącz na coś innego :-) a ja się nadal nie mogę dodzwonića ja pascala ogladam i kurna wcina ostrygi..... ale mi smaka narobil ... nie lubie takich programow bo potem tylko glodna jestem i trza sie smakiem obejsc....![]()

to do sklepu po to paskudztwo leć...