• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Odskocznia;))))

reklama
Mój stan uzębienia jest tragiczny :-( ale od zawsze tak mi się zęby psuły ;/ zazdroszę mojemu Tacie który jest po 50-tce a ma jeszcze wszystkie zęby i to zdrowe i bielutkie a do dentysty idzie sobie tylko poleżeć na fotelu i pogadać dlaczego cholera nie mogłam po nim zębów odziedziczyć :-(
A zamienić chętnie bym się zamieniła tylko nie chce szczerbata zostać :-D

ja mam ten sam problem.... zeby mi sie zaczely psuc po operacjach... narkozy zrobily swoje... a jak widze dentyste to uciekam dalej niz widze.... czas chyba zbierac na krysztalki:-D:-D:-D:-D

matko kochana wlansie ogladam nowy teledysk Chylinskiej..... no porpstu rece mi opady i o malo nie spadlam z kanapy.... to jakas rzeznia jest... a tak ja lubilam:no::no::no:
Wystarczyły mi komentarze by tego nie oglądać tez ją lubiłam a raczej jej muzykę i niech tak zostanie niczego nowego nie chce widzieć :-D
ja właśnie szamię...
:laugh2::laugh2::laugh2:
Smacznego :tak:

UWAGA dzwonię jeszcze raz :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry