Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja idę na USG 3d bo moj Ł sobie zazyczyłMi taki bajer w ogóle nie potrzebny ale on uznal, że to sliczna pamiatka itd.... a to 250 zl + 100 zl dojazd za te pieniądze to już bym łóżeczko kupiła
Mu się łatwo mówi skorzystaj z tego kup sobie to czy tamto a jak przyjdzie co do czego jak wróci to będzie krzywe miny robił, że tyle pieniędzy wydałam. Nie wiem może dlatego, że z biednej rodziny pochodzę mam jakieś inne podejście do wszystkiego i umiem oszczędzać a on niestety nie i wróci i się okaże ze za 4 mieś znów będzie musiał płynąć no ale nie da się przetłumaczyć i już
Przepraszam, że marudzę o tak przyziemnych sprawach ale mnie strzela powoli już :-(
jestem
ale z doskoku bo se gram))

Wróciłam zryczana (wiedziałam, że tak będzie)![]()
Taaaaaaaa.....pomógł...kanaliki łzowe oczyszczone na maxa.......teraz mam wyrzuty sumienia, że psiapsiółce powiedziałam, bo zryczana ode mnie wyszła, że hej......![]()
Wiem kochana, ale u niej też kryzys.....tyle że w małżeństwie, a ja jej marudziłam.....Dobrze mieć przyjaciół.....Przestań kochana!!!
Od tego są przyjaciele,
żeby być z nami w dobrym i złym czasie...

Wiem kochana, ale u niej też kryzys.....tyle że w małżeństwie, a ja jej marudziłam.....Dobrze mieć przyjaciół.....![]()
Kurcze, Danusi nie ma.....:-( a ja się tak stęskniłam za nią![]()