rudzia789
szczęściara
To przełącz na coś innego :-) a ja się nadal nie mogę dodzwonić![]()
hhihihi nie poddawaj sie kochana
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To przełącz na coś innego :-) a ja się nadal nie mogę dodzwonić![]()
Dobra...
Ja uciekam...
Potem do was zaglądnę...
Do miłegoDobra...
Ja uciekam...
Potem do was zaglądnę...
Do miłego![]()
A ja się wreszcie dodzwoniłam USG w nastepny podziedziałek :-)
A ja idę na USG 3d bo moj Ł sobie zazyczyłgratulacje
ja drugoe USG mam dopiero w listopadzie.... wiec jeszcze musze poczekac 22 pazdziernika ide na badanie krwi do poloznej...
Mi taki bajer w ogóle nie potrzebny ale on uznal, że to sliczna pamiatka itd.... a to 250 zl + 100 zl dojazd za te pieniądze to już bym łóżeczko kupiła
Mu się łatwo mówi skorzystaj z tego kup sobie to czy tamto a jak przyjdzie co do czego jak wróci to będzie krzywe miny robił, że tyle pieniędzy wydałam. Nie wiem może dlatego, że z biednej rodziny pochodzę mam jakieś inne podejście do wszystkiego i umiem oszczędzać a on niestety nie i wróci i się okaże ze za 4 mieś znów będzie musiał płynąć no ale nie da się przetłumaczyć i już
Przepraszam, że marudzę o tak przyziemnych sprawach ale mnie strzela powoli już :-(ja mam ten sam problem.... zeby mi sie zaczely psuc po operacjach... narkozy zrobily swoje... a jak widze dentyste to uciekam dalej niz widze.... czas chyba zbierac na krysztalki![]()

A Ty byłas w końcu w tym Gdańsku????A ja idę na USG 3d bo moj Ł sobie zazyczyłMi taki bajer w ogóle nie potrzebny ale on uznal, że to sliczna pamiatka itd.... a to 250 zl + 100 zl dojazd za te pieniądze to już bym łóżeczko kupiła
Mu się łatwo mówi skorzystaj z tego kup sobie to czy tamto a jak przyjdzie co do czego jak wróci to będzie krzywe miny robił, że tyle pieniędzy wydałam. Nie wiem może dlatego, że z biednej rodziny pochodzę mam jakieś inne podejście do wszystkiego i umiem oszczędzać a on niestety nie i wróci i się okaże ze za 4 mieś znów będzie musiał płynąć no ale nie da się przetłumaczyć i już
Przepraszam, że marudzę o tak przyziemnych sprawach ale mnie strzela powoli już :-(