• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Odskocznia;))))

reklama
gratulacje ;)
ja drugoe USG mam dopiero w listopadzie.... wiec jeszcze musze poczekac 22 pazdziernika ide na badanie krwi do poloznej...
A ja idę na USG 3d bo moj Ł sobie zazyczył :wściekła/y: Mi taki bajer w ogóle nie potrzebny ale on uznal, że to sliczna pamiatka itd.... a to 250 zl + 100 zl dojazd za te pieniądze to już bym łóżeczko kupiła :wściekła/y:Mu się łatwo mówi skorzystaj z tego kup sobie to czy tamto a jak przyjdzie co do czego jak wróci to będzie krzywe miny robił, że tyle pieniędzy wydałam. Nie wiem może dlatego, że z biednej rodziny pochodzę mam jakieś inne podejście do wszystkiego i umiem oszczędzać a on niestety nie i wróci i się okaże ze za 4 mieś znów będzie musiał płynąć no ale nie da się przetłumaczyć i już :eek: Przepraszam, że marudzę o tak przyziemnych sprawach ale mnie strzela powoli już :-(

ja mam ten sam problem.... zeby mi sie zaczely psuc po operacjach... narkozy zrobily swoje... a jak widze dentyste to uciekam dalej niz widze.... czas chyba zbierac na krysztalki:-D:-D:-D:-D

Widzę mowa o "zubkach"....
Na szczęście ja wszystkie mam zrobione...a mało było do roboty, rodzinne, znaczy szczęściara jestem jeśli chodzi o zęby....moja babcia w wieku 70 lat miała prawie wszystkie zęby:szok:

reklama
A ja idę na USG 3d bo moj Ł sobie zazyczył :wściekła/y: Mi taki bajer w ogóle nie potrzebny ale on uznal, że to sliczna pamiatka itd.... a to 250 zl + 100 zl dojazd za te pieniądze to już bym łóżeczko kupiła :wściekła/y:Mu się łatwo mówi skorzystaj z tego kup sobie to czy tamto a jak przyjdzie co do czego jak wróci to będzie krzywe miny robił, że tyle pieniędzy wydałam. Nie wiem może dlatego, że z biednej rodziny pochodzę mam jakieś inne podejście do wszystkiego i umiem oszczędzać a on niestety nie i wróci i się okaże ze za 4 mieś znów będzie musiał płynąć no ale nie da się przetłumaczyć i już :eek: Przepraszam, że marudzę o tak przyziemnych sprawach ale mnie strzela powoli już :-(
A Ty byłas w końcu w tym Gdańsku????:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry