• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Odskocznia;))))

ufff.... jestem :-D:-D:-D

na razie wszystko działa tfu tfu :eek:

widziałam ze Danusia dała Wam znac co ze mną :-)

Danusia.
.. bardzo mi przykro Kochana... trzymaj się :-):-):-) i dziękuję za miłą pogawędkę :-)

Wiola no ja z chęcia oglądne filmiki tylko muszę sobie jeszcze pare rzeczów zainstalowac :cool2:

Karola a nie mówiłam że z maleństwem będzie wszystko dobrze !!! cudnie Kochana !!! trzymajcie się :))))

Rudzia ... współczuję sprzatania po remoncie... ale mnie tez to niedługo czeka więc się pociesz ;-);-);-):cool2:

Majsi... Ty to może nie mierz już tych pokoi....:laugh2::laugh2::laugh2:

Ewelina
:laugh2:a Ty gdzie ????????????????????????
Anetka!!!!!!!!!!! Ja jestem a Ty gdzie bejbe????? :laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Jeden kuzyn zmarł w święta wielkanocne leżał 10 lat sparaliżowany i teraz miał jakieś powikłania męczył się biedak 4 tygodnie i zmarł z głodu bo wycieli mu jelita...

Teraz drugi kuzyn z pomorza maszyna przygniotła mu głowę...chyba nie muszę więcej dodawać a najgorsze, że widział to jego 4 letni syn z którym razem był w polu...masakra :-(
Straszne mi przykro kochana.......:-(:-(:-(

joł Kochane :-D

Ja będe na kawusi :-)
To do jutra papapapapa

czekam z niecierpliwością :-D

Ha ha ha nigdy nie zgadniesz.....a ja się chwalic nie będę ;-):laugh2::laugh2::laugh2:
:zawstydzona/y:

chwal się !!!!!! :wściekła/y::-)

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: tylko nie polo......
A ja z rana z miotła w kuchni tańczyłam.....i wyginałam na "barze", a mój P padał ze smiechu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a potem się *wypier.....niczyłam* na schodach....poręcz trza wymienić:zawstydzona/y:

łomatko :szok::szok::szok: nic Ci się nie stało ?

ja w ogóle to słucham gothic :zawstydzona/y:
ale czasem mi odbija...

ło... jaki niezły gust :-)

A ja kiedys miałam swój zespół muzyczny...za czasów liceum.........wokal i gitarra:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

zagraj nam coś :-D
harmonia.gif

Na flecie to i ja potrafię...:zawstydzona/y::zawstydzona/y:;-)
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

:cool2::cool2::cool2:

Anetka!!!!!!!!!!! Ja jestem a Ty gdzie bejbe????? :laugh2::laugh2::laugh2:

ja też jestem ;-):-D:cool2:

Anetka? Kolejna zagadka rozwiązana? bo wiesz, jakbyś potrzebowała "dochodzeniowca"....pfyyyy....to ja i owszem :laugh2::laugh2::laugh2:

no nie... padł komp... i wszystko się poszło jeb*** :cool2::cool2::cool2: że tak ładnie to ujmę :cool2:

Ej ej ej
Kadarka to na pewno nie wino marki wino....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
kosztowała całe 13 zeta
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

kadarka... jedno z moich ulubionych win :tak::tak::-)

a ja już odwiozłam mężusia do pracy... zimno i śnieg pada :szok::szok::szok: okropnośc :szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

i pożyczyłam wieczorkiem steper od mamy (biedna zadzwoniła z prośba żeby po nią do pracy przyjechac bo się ubrała za cienko a zimno i wiatr):-) i będę stepowac :cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry