• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

dzis niech mi lepiej z drogi schodzi!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
caly dzien z malym w 4 scianach bo nawet wyjsc nie ma gdzie..... ja wariuje ja poprostu wariuje jak tak dalej pojdzie to nie wiem co bedzie..... juz mam wizje jak sie drugie urodzi co to za pieklo bedzie.... ja juz nie ogarniam z jednym a co z 2....:-(:-(:-(:-(:-( jeszcze caly dzien oczy dookola glowy zeby przypadkiem maly nie dotknal JEGO SPRZETU bo dopiero bylby raban!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
caly dzien z malym w 4 scianach bo nawet wyjsc nie ma gdzie..... ja wariuje ja poprostu wariuje jak tak dalej pojdzie to nie wiem co bedzie..... juz mam wizje jak sie drugie urodzi co to za pieklo bedzie.... ja juz nie ogarniam z jednym a co z 2....:-(:-(:-(:-(:-( jeszcze caly dzien oczy dookola glowy zeby przypadkiem maly nie dotknal JEGO SPRZETU bo dopiero bylby raban!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

:szok: o jacie ale masz ciekawie nie powiem....

To się nie staraj jak i tak nie można mu dogodzić po co się męczyć sam niech sprzątnie jak mu coś nie pasuje i już. Ja bym go szybko nauczyła nie nawidze takich ludzi :no:

tak to jest z takimi co musza miec wszytsko od linijki poukladane!!!!! przesunie sie pilot o centymetr nie w ta strone to juz jest klotnia CZEMU NIE POTRAFIE ODLOZYC RZECZY NA SWOJE MIEJSCE!!!!!!!!???????

Kochanie główka do góry.....
a jak Twojemu lubemu coś nie pasuje, to niech sami robi, może zrobi lepiej!!!
Ty nie możesz teraz się przemęczać, a tym bardziej denerwować!!! Zakazujemy Ci!!!!
A swojego lubego daj tu nam na "nauki", szybko go nauczymy manier;-):-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry