ewelina28
Dum Spiro Spero...
......nie mogę patrzec jak się zadręcza............Dlatego ja już nic nie pisze sama musi się z tym uporać to co piszemy i tak nie dotrze do niej niestety....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
......nie mogę patrzec jak się zadręcza............Dlatego ja już nic nie pisze sama musi się z tym uporać to co piszemy i tak nie dotrze do niej niestety....
Paaaaa kochana......miłego popołudnia:-)
......nie mogę patrzec jak się zadręcza............
Będzie na pewno........mam zamiar "przycisnąć" dziś P...nawet jak nie będzie chętny.........a co.....Dzięuje kochana i nawajem miłego :-)

:-):-)Będzie na pewno........mam zamiar "przycisnąć" dziś P...nawet jak nie będzie chętny.........a co.....:-):-)

Ostatnio mi zaśpiewał "nas nie dogoniat", ganiałam go po całym domu...Na pewno będzie chętny w to nie wątpie...jasne jakby co bierz siłą ;-)
Dobra po raz ostatni paaaaaaaaaaaaaaa :-)
Ale wrócisz?Trzymajcie się ciepło dziewczyny...
Ja znikam z forum...

Smacznego życzę:-):-)A ja idę zjeść obiadek. Za chwilkę wrócę, mam nadzieję że wszystkie nie uciekniecie;-)