Majsii
Fanka BB :)
Ja czytam Was cały czas ale mi tak smuuuuuutno, że Wy tak cierpicie :-A ja idę zjeść obiadek. Za chwilkę wrócę, mam nadzieję że wszystkie nie uciekniecie;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja czytam Was cały czas ale mi tak smuuuuuutno, że Wy tak cierpicie :-A ja idę zjeść obiadek. Za chwilkę wrócę, mam nadzieję że wszystkie nie uciekniecie;-)
Kochanie,Ja czytam Was cały czas ale mi tak smuuuuuutno, że Wy tak cierpicie :--
-( a ja nie umiem pomóc :-(
Wiem Kochana, że w takich sytuacjach żadne słowa ani gesty nie wynagrodzą niczego ale ja po prostu taka jestem, że chciała bym jakoś pomóc a nie wiem jak i to mnie wkurza mam nadzieję tylko że jak najszybciej Wszytkie będzie bardzo szczęśliwe :*Kochanie,
nikt nam nie może pomóc....musimy same to "przeboleć" ....niestety....
Ale jest dobrze.....;-):-)
Ewelinko jak się uda to ok 18 grudnia a jak nie to ok 5-6 stycznia więc jeszcze spooooro ale muszę dać rade pierwszy ale nie ostatni razMoniczka, a kiedy Twój luby wraca?:-)

Kochana,Ewelinko jak się uda to ok 18 grudnia a jak nie to ok 5-6 stycznia więc jeszcze spooooro ale muszę dać rade pierwszy ale nie ostatni raz![]()
Teraz już mi troszkę lepiej ale na początku to wiecznie beczałam z tęsknoty teraz jak gdyby sie troszkę przyzwyczaiłam więc mam nadzieję nie uschnę z tęsknoty![]()

to bedzie zaskoczka dla niego;-):-):-)Zobaczcie fotki mojego miasta po podtopieniu.....to tylko namiastka...

masakra
a w jakim województwie Ty mieszkasz Kochana ?