ewelina28
Dum Spiro Spero...
Pomorskie.....w końcu i Żuławy dopadło.....masakra
a w jakim województwie Ty mieszkasz Kochana ?
ale dzisiaj już się wsio stabilizuje....Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pomorskie.....w końcu i Żuławy dopadło.....masakra
a w jakim województwie Ty mieszkasz Kochana ?
ale dzisiaj już się wsio stabilizuje....Oj no jak wypływał to jeszcze brzuszka nie było a jak wróci to na samą końcówkę a nawet mmsa mu nie moge wysłać jak wyglądam bo ma tam tylko tel satelitarny więc zaskoczka będzie i to duża mam nadzieję, że zawału nie dostanieKochana,
na pewno dasz radę....i na pewno nie uschniesz...o to jak wróci Twój luby to brzuchol będzie duzy co?to bedzie zaskoczka dla niego;-):-):-)

Ale chyba Cie pozna co? ha ha haOj no jak wypływał to jeszcze brzuszka nie było a jak wróci to na samą końcówkę a nawet mmsa mu nie moge wysłać jak wyglądam bo ma tam tylko tel satelitarny więc zaskoczka będzie i to duża mam nadzieję, że zawału nie dostanie![]()

:-):-):-)Własnie nie wiemAle chyba Cie pozna co? ha ha ha:-):-):-)
jak na razie przytyłam 5 kg więc jeszcze da się mnie rozpoznac a co to dalej będzie to nie wiem 

Swój swojego kochanego to noskiem Cię wyczuje z daleka ha ha ha ;-);-):-):-)Własnie nie wiemjak na razie przytyłam 5 kg więc jeszcze da się mnie rozpoznac a co to dalej będzie to nie wiem
![]()
On się śmieje, że jak przyjadę po niego na lotnisko i zobaczy cos monstrualnie wielkiego to będzie wiedział, że to jaSwój swojego kochanego to noskiem Cię wyczuje z daleka ha ha ha ;-);-):-):-)

On się śmieje, że jak przyjadę po niego na lotnisko i zobaczy cos monstrualnie wielkiego to będzie wiedział, że to ja![]()

to nie musisz tabliczki z imieniem szykować 

Wrrrr głupi net mi szwankuje ;/ No przynajmniej to, że nie będę tam wystawać z tabliczkąto nie musisz tabliczki z imieniem szykować
![]()