• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Kochane może robiłyście badanie na hormon tarczycy jaką miałyście normę na wyniku. Proszę napiszcie
BO JA MAM WYNIK PONAD 3 A NIBY NORMA JEST DO 4 ALE ONE CHYBA DALI NORMĘ DLA WSZYSTKICH A SŁYSZAŁAM ŻE DLA KOBIET W CIĄŻY SĄ MNIEJSZE.

reklama
dzień dobry :))))):-)

Mam nadzieję że dzisiaj chociaż troszkę mniej będziecie się smutac :tak::tak::tak:

Wiola... jeżeli czujesz że na jakiś czas musisz "odpoczac" od froum... zrób tak. Jednak pamiętaj że my tu cały czas jesteśmy i czekamy... i byłoby sympatycznie gdybyś jednak wróciła :tak: Trzymaj się Kochana i głowa do góry... i nie myśl w ten sposób bo zwariujesz. Czekamy :tak:

Karola
... nie znam się niestety na wynikach... ale z tego co pamiętam ja też miałam ponad 3... i było ok. Zadzwon do lekarza i sprawdz w necie

a ja nareszcie mam klawiaturę NORMALNĄ :-D i grzejniczek... i już czuję że cieplej :-D

dzisiaj M miał na 6... (przez te wszystkie zawirowania pogodowe) i kochana żona go odwiozła oczywiście do pracy :-D
ech... nawet nie pwoiem Wam jaki brudny aucik jest.... :szok::szok::szok: jak wracamy z M jedziemy skrótem (w innym razie wracalibyśmy chyba ponad godzinę... takkieee korki) i tam jest taka droga że :szok::szok::szok::szok: i ogromne kałuże :szok::szok::szok: ja już ochrzciłam tą drogę... zawsze pytam M czy jedziemy "off road-em" :szok::-D tylko że samochód nie terenowy :cool2:

zapraszam na kawkę :-D

Ostatnia edycja:
Cześć Kochane 000200C0.gif
Mam nadzieję, że dziś już lepiej się czujecie :tak:
Ja w nocy spać nie mogłam bo na 11 mam USG i już zawału dostaje a tu jeszcze 3 godziny pogoda masakryczna leje jak nie wiem co a ja musze sporo km jechać a nienawidze w deszczu jezdzic :eek:
Ide na sniadanko i sie wykapac milego poranka zycze :)

Cześć laseczki :-)

dzień dobry :))))):-)
Mam nadzieję że dzisiaj chociaż troszkę mniej będziecie się smutac :tak::tak::tak:
Wiola... jeżeli czujesz że na jakiś czas musisz "odpoczac" od froum... zrób tak. Jednak pamiętaj że my tu cały czas jesteśmy i czekamy... i byłoby sympatycznie gdybyś jednak wróciła :tak: Trzymaj się Kochana i głowa do góry... i nie myśl w ten sposób bo zwariujesz. Czekamy :tak:
Karola... nie znam się niestety na wynikach... ale z tego co pamiętam ja też miałam ponad 3... i było ok. Zadzwon do lekarza i sprawdz w necie
a ja nareszcie mam klawiaturę NORMALNĄ :-D i grzejniczek... i już czuję że cieplej :-D
dzisiaj M miał na 6... (przez te wszystkie zawirowania pogodowe) i kochana żona go odwiozła oczywiście do pracy :-D
ech... nawet nie pwoiem Wam jaki brudny aucik jest.... :szok::szok::szok: jak wracamy z M jedziemy skrótem (w innym razie wracalibyśmy chyba ponad godzinę... takkieee korki) i tam jest taka droga że :szok::szok::szok::szok: i ogromne kałuże :szok::szok::szok: ja już ochrzciłam tą drogę... zawsze pytam M czy jedziemy "off road-em" :szok::-D tylko że samochód nie terenowy :cool2:
zapraszam na kawkę :-D

Kochana pogoda się zmienia więc i u Was w końcu będzie dużo lepiej i drogi wrócą do normalności :-)
A kawusie nawet nie pytaj ja jak najbardziej :tak:

Witam dziewczynki. Nowy dzień nowy optymizm :-)
Ja chętnie kawki się napiję.

To prawda nowy dzień nowe spojrzenie :tak:

Cześć Kochane Zobacz załącznik 172928
Mam nadzieję, że dziś już lepiej się czujecie :tak:
Ja w nocy spać nie mogłam bo na 11 mam USG i już zawału dostaje a tu jeszcze 3 godziny pogoda masakryczna leje jak nie wiem co a ja musze sporo km jechać a nienawidze w deszczu jezdzic :eek:
Ide na sniadanko i sie wykapac milego poranka zycze :)

Ale czemu się tak denerwujesz?? Przecież wszystko jest dobrze...a powiedz..wiesz jaka płeć???

Wiola odpocznij jak potrzebujesz ale wróć to co pisałyśmy to z troski i tego, że się o Ciebie martwimy a nie złośliwości. Wierz mi sama musisz zrozumieć, że na to co się stało nie miałaś żadnego wpływu a jak sama nie umiesz sobie poradzić to może znajdz specjaliste...ja poszłam do psychologa po drugim poronieniu nie dawałam sobie sama rady, może i Ty potrzebujesz takiego wsparcia..pomysl o tym kochana

Ewelinka jak dzisiaj samopoczucie?? Mam nadzieje, że łzy wypłakane i wysuszone ;-)

No właśnie się denerwuję bo nie wiem czy wszystko dobrze a płeć jak dobrze pójdzie to poznam dziś i też się denerwuje po po cichu skrycie chciała bym......... nie powiem hahahah nie będę zapeszać :-p

oj Kochana nie denerwuj sie !!! jestem pewna że wszystko bedzie dobrze:-):-):-):-)

wiecie co.... może obstawimy... ja obstawiam że będzie chłopczyk :-):-):-)

reklama
No właśnie się denerwuję bo nie wiem czy wszystko dobrze a płeć jak dobrze pójdzie to poznam dziś i też się denerwuje po po cichu skrycie chciała bym......... nie powiem hahahah nie będę zapeszać :-p

Wszystko jest ok nie ma się co martwić ja to wiem jakiem czarownica ;-)

Hej Danusia :-)
to co? pijemy kawkę?
Majsi na peno wszystko jest dobrze:-) daj znac po wizycie... może jakies zdjęcia swojej kruszynki dasz nam oglądnąc :-)

No kochana jak nie jak tam pijemy :tak:

oj Kochana nie denerwuj sie !!! jestem pewna że wszystko bedzie dobrze:-):-):-):-)
wiecie co.... może obstawimy... ja obstawiam że będzie chłopczyk :-):-):-)

Monia daj zdjęcie to zatypuje muszę Cię zobaczyć ;-):-D

Marta a Ty gdzie?? Choć na herbatkę ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry