Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Trzymaj się Kochana i głowa do góry... i nie myśl w ten sposób bo zwariujesz. Czekamy 
i grzejniczek... i już czuję że cieplej 

jak wracamy z M jedziemy skrótem (w innym razie wracalibyśmy chyba ponad godzinę... takkieee korki) i tam jest taka droga że 

i ogromne kałuże 

ja już ochrzciłam tą drogę... zawsze pytam M czy jedziemy "off road-em" 
tylko że samochód nie terenowy 

dzień dobry)))):-)
Mam nadzieję że dzisiaj chociaż troszkę mniej będziecie się smutac
Wiola... jeżeli czujesz że na jakiś czas musisz "odpoczac" od froum... zrób tak. Jednak pamiętaj że my tu cały czas jesteśmy i czekamy... i byłoby sympatycznie gdybyś jednak wróciłaTrzymaj się Kochana i głowa do góry... i nie myśl w ten sposób bo zwariujesz. Czekamy
Karola... nie znam się niestety na wynikach... ale z tego co pamiętam ja też miałam ponad 3... i było ok. Zadzwon do lekarza i sprawdz w necie
a ja nareszcie mam klawiaturę NORMALNĄi grzejniczek... i już czuję że cieplej
dzisiaj M miał na 6... (przez te wszystkie zawirowania pogodowe) i kochana żona go odwiozła oczywiście do pracy
ech... nawet nie pwoiem Wam jaki brudny aucik jest....jak wracamy z M jedziemy skrótem (w innym razie wracalibyśmy chyba ponad godzinę... takkieee korki) i tam jest taka droga że
i ogromne kałuże
ja już ochrzciłam tą drogę... zawsze pytam M czy jedziemy "off road-em"
tylko że samochód nie terenowy
zapraszam na kawkę![]()

Witam dziewczynki. Nowy dzień nowy optymizm :-)
Ja chętnie kawki się napiję.

Cześć Kochane Zobacz załącznik 172928
Mam nadzieję, że dziś już lepiej się czujecie![]()
Ja w nocy spać nie mogłam bo na 11 mam USG i już zawału dostaje a tu jeszcze 3 godziny pogoda masakryczna leje jak nie wiem co a ja musze sporo km jechać a nienawidze w deszczu jezdzic![]()
Ide na sniadanko i sie wykapac milego poranka zycze![]()
No właśnie się denerwuję bo nie wiem czy wszystko dobrze a płeć jak dobrze pójdzie to poznam dziś i też się denerwuje po po cichu skrycie chciała bym......... nie powiem hahahah nie będę zapeszaćCześć laseczki :-)
Ale czemu się tak denerwujesz?? Przecież wszystko jest dobrze...a powiedz..wiesz jaka płeć???

No właśnie się denerwuję bo nie wiem czy wszystko dobrze a płeć jak dobrze pójdzie to poznam dziś i też się denerwuje po po cichu skrycie chciała bym......... nie powiem hahahah nie będę zapeszać![]()
No właśnie się denerwuję bo nie wiem czy wszystko dobrze a płeć jak dobrze pójdzie to poznam dziś i też się denerwuje po po cichu skrycie chciała bym......... nie powiem hahahah nie będę zapeszać![]()
Hej Danusia :-)
to co? pijemy kawkę?
Majsi na peno wszystko jest dobrze:-) daj znac po wizycie... może jakies zdjęcia swojej kruszynki dasz nam oglądnąc :-)

oj Kochana nie denerwuj sie !!! jestem pewna że wszystko bedzie dobrze:-):-):-):-)
wiecie co.... może obstawimy... ja obstawiam że będzie chłopczyk :-):-):-)