• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Cześć kochane :-)

Wstawaj już kochana kawka czeka choć do nas ;-)

No to udanych zakupów i spokojnie co o Was w tv nie usłyszymy :-D:-D

Trzymam kciuki za USG i nawzajem mamusiu miłego dnia :-)

Masz jeszcze tej kawki?? Ja dopiero się z łóżka wygramoliłam :-)

Uważaj na siebie z kręgosłupem to nie przelewki a wiesz czemu tak często Cię boli?? Robiłaś jakieś badania albo prześwietlenie?? Bo mnie się to nie podoba :no:

No nie dziwie się :-D:-D:-D:-D

Anecia jak to?? Nie będzię Cię?? A kawka rano?? :szok:
Cześć Skarbku,
świeżo parzona ....

Co do kręgosłupa...po prostu lekkie przeforsowanie, mam nadzieję, że szybko minie;-) Prześwietlenie miałam robione z rok temu, ze względu na to, że mój ojciec ma dyskopatię, więc mogłam odziedziczyć, ale na szczęście wyniki ok....;-)

No jak zwykle się przejadłam :-p A samopoczucie dziękuję dobrze :) A jak u Ciebie?
Ja się zbieram do tego lekarza odwiedzę Was później :*
A ja obolała - pisałam wyżej.....
No i jutro ważny dzień, P ma wizytę u androloga :zawstydzona/y: i lekki stresik jest .....ale przynajmniej bedziemy juz wiedzieć co dalej....
A i dziś miała być @, a na razie niet :zawstydzona/y:

Cześć Skarbku,
świeżo parzona ....

Co do kręgosłupa...po prostu lekkie przeforsowanie, mam nadzieję, że szybko minie;-) Prześwietlenie miałam robione z rok temu, ze względu na to, że mój ojciec ma dyskopatię, więc mogłam odziedziczyć, ale na szczęście wyniki ok....;-)

Dziękuje kochana za kawkę uwielbiam ten aromat z rana :tak:
Hmmm wiesz no ja nie wiem i krakać nie chce ale Ciebie chyba ostatnio często pobolewa kręgosłup nie? Przy najbliższej okazji sprawdz go lepiej leczyć za wczasu ja nie leczyłam i teraz mam takie zwyrodnienia i dyskopatie że szkoda gadać są dni, że chodzenie jest dla mnie wielkim problemem. Dlatego sprawdz go dla spokoju :tak:

Dziękuje kochana za kawkę uwielbiam ten aromat z rana :tak:
Hmmm wiesz no ja nie wiem i krakać nie chce ale Ciebie chyba ostatnio często pobolewa kręgosłup nie? Przy najbliższej okazji sprawdz go lepiej leczyć za wczasu ja nie leczyłam i teraz mam takie zwyrodnienia i dyskopatie że szkoda gadać są dni, że chodzenie jest dla mnie wielkim problemem. Dlatego sprawdz go dla spokoju :tak:
Ja wiem czy często......:zawstydzona/y:
A wiesz, teraz po prostu narobiłam się na cmentarzu......wsio na chyląco, stąd ten ból....Ale może powtórzę badanie, nie zaszkodzi....;-)

Kochana,
jedziemy z tym wynikiem usg jąderek - z zykaczkami - zobaczymy, co zaproponuje, czy zabieg, czy operacja, a może cos innego. No i zobaczymy, czy wyniki nasionka po ewentualnym zabiegu sie poprawią.....oby.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Na pewno się poprawią i zrobią wszystko jak trzeba tak, że za jakiś czas wstawisz sobie suwaczek ;-) będzie dobrze trzymam za to kciuki najmocniej jak potrafię &&&&

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry