Danula
czekam ciągle czekam.....
ratunku!!!!!
kawy macie ??? zostalo wam cos???? bo umieram:--
-
-(
witajcie dziewczeta![]()
Witaj kochana pewnie że mamy i juz podaje :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ratunku!!!!!
kawy macie ??? zostalo wam cos???? bo umieram:--
-
-(
witajcie dziewczeta![]()
Witaj kochana pewnie że mamy i juz podaje :-)

padam na paszcze jeszcze kurna u nas 9 rano a za oknem jakby 4 rano

ja wymiekam 

dziekowac dziekowac bo umieram cala noc nie spalampadam na paszcze jeszcze kurna u nas 9 rano a za oknem jakby 4 rano
ja wymiekam
![]()

Kochana u mnie świata nie widać taka mgła jest i nie przyjemnie
A czemu to nie spałaś całą noc????????????????

on ma klopoty z przegroda nigdy to nie bylo az tak wkurzajace zawsze jak go kopnelam to przestawal a teraz cala noc jedzie rowno to juz druga z rzedu!!!!!! chce zeby poszedl do lekarza bo tak sie nie da ale on sie tu boiheheh cos na DZIEN DOBRY
wczoraj plakalam ze smiechu jak mi to tom pokazal![]()

świetnebo mam klopot z tomem
chrapal cala noc masakrycznieon ma klopoty z przegroda nigdy to nie bylo az tak wkurzajace zawsze jak go kopnelam to przestawal a teraz cala noc jedzie rowno to juz druga z rzedu!!!!!! chce zeby poszedl do lekarza bo tak sie nie da ale on sie tu boi
![]()

Ale tak się nie da za długo...mój S też chrapie ale jak go przetoczę na bok to mam spokój choć tyle bo też spać nie umiem jak chrapie
Musi coś z tym zrobić inaczej padniesz ze zmęczenia