• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Załączniki

• 13998_b.jpg
    13998_b.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 25
reklama
Kochana u mnie świata nie widać taka mgła jest i nie przyjemnie :tak:
A czemu to nie spałaś całą noc????????????????

bo mam klopot z tomem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

chrapal cala noc masakrycznie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: on ma klopoty z przegroda nigdy to nie bylo az tak wkurzajace zawsze jak go kopnelam to przestawal a teraz cala noc jedzie rowno to juz druga z rzedu!!!!!! chce zeby poszedl do lekarza bo tak sie nie da ale on sie tu boi:(:(:(:(:(:(

bo mam klopot z tomem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

chrapal cala noc masakrycznie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: on ma klopoty z przegroda nigdy to nie bylo az tak wkurzajace zawsze jak go kopnelam to przestawal a teraz cala noc jedzie rowno to juz druga z rzedu!!!!!! chce zeby poszedl do lekarza bo tak sie nie da ale on sie tu boi:(:(:(:(:(:(

Ale tak się nie da za długo...mój S też chrapie ale jak go przetoczę na bok to mam spokój choć tyle bo też spać nie umiem jak chrapie :sorry:
Musi coś z tym zrobić inaczej padniesz ze zmęczenia

Ale tak się nie da za długo...mój S też chrapie ale jak go przetoczę na bok to mam spokój choć tyle bo też spać nie umiem jak chrapie :sorry:
Musi coś z tym zrobić inaczej padniesz ze zmęczenia

nie dziwie mu sie bo sama tu bym sie bala isc tu do lekarza ale tu bez operacji sie nie obedzie - on ma krzywa przegrode nosowa i jak ma np katar to z jednej dziurki wydmuchac wogole nie moze.... a o oddychaniu przez nos to wogole nie ma mowy :(:(:(:(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry