• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Hahahha szkoda słow :-D tak szybko jak weszłam tak szybko wyszłam :-D pomierzyła w minute płci ze względu na ułożenie stwierdziła, że nie widzi bo nie mówiłam, że już wiem :-p ogólnie to się dowiedziałam "wszystko jest dobrze" czyli jak bym w poniedziałek nie pojechała prywatnie to bym nadal była zielona jak ta emotka :eek::-D
Czyli w sumie dobrze, że dobrze.....i dobrze:-):-):-)

Nie powiem, że ....nie.......przez głowę przeszła "TA" myśl....ale nie wiem czy to czasem nie wmawianie......zaczekam cierpliwie, pewnie i tak sie zawiodę po raz kolejny....Czekam cierpliwie do wieczora, a jeśli jutro nie przyjdzie....hmm....wtedy będę sie martwić lub cieszyć ......zobaczymy;-) A teraz juz o tym nie myślę, bo zgłupieję .....

kochana nie mysl o tym bo potem bedzie tylko przykro ja przyjadzie @ a jak sie nie pojawi to bedzie radosc.... wiec ciiiiiiiii...

jak tam pogoda u ciebie ??:)

Hahahha szkoda słow :-D tak szybko jak weszłam tak szybko wyszłam :-D pomierzyła w minute płci ze względu na ułożenie stwierdziła, że nie widzi bo nie mówiłam, że już wiem :-p ogólnie to się dowiedziałam "wszystko jest dobrze" czyli jak bym w poniedziałek nie pojechała prywatnie to bym nadal była zielona jak ta emotka :eek::-D

heheh dobre dobre :)
czyli..... dobrze jest :-):-):-)

A może czas przestać planować???? Wyluzować i nie myśłeć o dziecku, a zobaczysz, że wtedy sie uda i bedziesz sie cieszyc macierzyństwem...Ja w to wierzę:-)
:tak::tak::tak:
ale ja nic ostatnio nie planuję i tak z tego duże G... wychodzi
tak czy siak, żadnymi słowami dzisiaj nikt mnie nie pocieszy, niestety :no:
kupie sobie chyba na pocieszenie 50 buty albo 40 torebkę, abu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry