Danula
czekam ciągle czekam.....
Wróciłam :-) ile Wy znowu naprodukowałyście![]()
I co???????????
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wróciłam :-) ile Wy znowu naprodukowałyście![]()
Tydzień wcześniej miałam objawy @ (jak zawsze), a dzisiaj nic ...... przecież "TO" niemożliwe, więc luzuję.....;-)

Czyli w sumie dobrze, że dobrze.....i dobrze:-):-):-)Hahahha szkoda słowtak szybko jak weszłam tak szybko wyszłam
pomierzyła w minute płci ze względu na ułożenie stwierdziła, że nie widzi bo nie mówiłam, że już wiem
ogólnie to się dowiedziałam "wszystko jest dobrze" czyli jak bym w poniedziałek nie pojechała prywatnie to bym nadal była zielona jak ta emotka
![]()
Nie powiem, że ....nie.......przez głowę przeszła "TA" myśl....ale nie wiem czy to czasem nie wmawianie......zaczekam cierpliwie, pewnie i tak sie zawiodę po raz kolejny....Czekam cierpliwie do wieczora, a jeśli jutro nie przyjdzie....hmm....wtedy będę sie martwić lub cieszyć ......zobaczymy;-) A teraz juz o tym nie myślę, bo zgłupieję .....
Hahahha szkoda słowtak szybko jak weszłam tak szybko wyszłam
pomierzyła w minute płci ze względu na ułożenie stwierdziła, że nie widzi bo nie mówiłam, że już wiem
ogólnie to się dowiedziałam "wszystko jest dobrze" czyli jak bym w poniedziałek nie pojechała prywatnie to bym nadal była zielona jak ta emotka
![]()
halo coscie tak ucichly??????![]()

ale ja nic ostatnio nie planuję i tak z tego duże G... wychodziA może czas przestać planować???? Wyluzować i nie myśłeć o dziecku, a zobaczysz, że wtedy sie uda i bedziesz sie cieszyc macierzyństwem...Ja w to wierzę:-)
![]()

Ja obiadek jadłam mężuś wstał i muszę za chwile uciekać do piwnicy zrobić listę szkód bo jutro będzie pan na wycenę z ubezpieczalni![]()
ale ja nic ostatnio nie planuję i tak z tego duże G... wychodzi
tak czy siak, żadnymi słowami dzisiaj nikt mnie nie pocieszy, niestety![]()