• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
A tak a propos She
To ja tak sobie w nocy, jak nie mogłam spać myślałam...
Czy aby się nie rozpadnie i doszłam do wniosku, że to nie możliwe...
Oni się tak kochają...
A takie sprzeczki...
Cóż...
Zdarzają się w każdym, nawet najlepszym małżeństwie...
MAŁŻEŃSTWO TO SZTUKA KOMPROMISU!!!!!
A buty ja i tak wystawie!!!!:-p

Witam dziewczyny
Anecia nie pytaj byłam wczoraj u lekarza i zeszło mi prawie 5 godzin szkoda gadać i do tego z tą nogą wszędzie piechotą teraz wczoraj byłam wykończona, bo wszędzie mam kawałek mieszkam na końcu tej mojej wielkiej wioski i gdzie bym nie chciała dreptania sporo...
Znowu farbujesz?? Przecież nie dawno coś robiłaś fajny kolorek miałaś

łoo... 5 godzin :szok::szok::szok::szok: ech... no tak... mam nadzieje ze mimo wszystko noga jakoś to zniosła :tak:
i trzymam kciuki co by Wam jak najszybciej udało sie kupic jakies fajne autko :-)
farbuje farbuje bo juz odrosty ze :szok::szok::szok: ale kolorek taki sam robię :-D

No właśnie też widziałam pewnie to stres i jakieś nie porozumienie wyjaśnią mam nadzieje

mam nadzieje :tak:

A tak a propos She
Oni się tak kochają...
A takie sprzeczki...
Cóż...

Czesc Wiola :-)
przewidzialas? :sorry: ja to tam nie bardzo wiem jak tam u niej sprawy wyglądają...

A tak a propos She
Oni się tak kochają...
A takie sprzeczki...
Cóż...

Dokładnie sztuka kompromisu a wiem sama po sobie jakie nerwy były przed samym ślubem widać i u nich jakaś wymiana zdań i nerwy puściły. Ale jak się kochają dogadają się nie wierze, żeby rozstać się ot tak....chyba, że dowiedziała się czegoś poważnego co wpłyneło na decyzję

łoo... 5 godzin :szok::szok::szok::szok: ech... no tak... mam nadzieje ze mimo wszystko noga jakoś to zniosła :tak:
i trzymam kciuki co by Wam jak najszybciej udało sie kupic jakies fajne autko :-)
farbuje farbuje bo juz odrosty ze :szok::szok::szok: ale kolorek taki sam robię :-D
mam nadzieje :tak:
przewidzialas? :sorry: ja to tam nie bardzo wiem jak tam u niej sprawy wyglądają...

Kochana autko musze kupić ale chce sprawdzone a te co mamy oglądać to robi je nasz mechanik i na niego jestem na 100% pewna, że nie wciśnie nam jakiegoś grata. Ma go teraz u lakiernika ale na dziś ma być gotowy ale nie wiem czy w razie jak się zdecydujemy możemy go brać od razu czy jeszcze coś będzie robił no i zależy ile za niego zawoła :sorry:
No tak o odrostach nie pomyślałam

Dokładnie sztuka kompromisu a wiem sama po sobie jakie nerwy były przed samym ślubem widać i u nich jakaś wymiana zdań i nerwy puściły. Ale jak się kochają dogadają się nie wierze, żeby rozstać się ot tak....chyba, że dowiedziała się czegoś poważnego co wpłyneło na decyzję

Dobra dziewczyny
koniec domysłów
czekamy na rozwój sytuacji..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry