• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Założę sie, że każdy facet chciałby miec taką strugaczkę...
chomikimageaspx.gif

:-D:-D:-D:-D:-D o nie mogę a co na masce siedziała??? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D aaaaaaaaaaaaaaaaa nie mogę :-D:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

to jeszcze jedna historia z cylu opowiesci z eL-ek :-D:-D:-D

ten sam kolega, inna laska...
stoją na światłach a kolega widzi za sobą radiowóz... no i poznał że to ich kumple z sekcji... wysiadł, pokazał gest kozakiewiczka i krzyknął "wy k*** h*** !!!" :szok::szok::szok::-D:-D:-D wsiadł spowrotem do eLki i do laski "teraz spier****) :-D:-D:-D:-D

tą historię opowiadał mi kolega który siedział w radiowozie ... podobno laska tak wypruła jak się zielone zrobiło ze :szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

stoją na światłach a kolega widzi za sobą radiowóz... no i poznał że to ich kumple z sekcji... wysiadł, pokazał gest kozakiewiczka i krzyknął "wy k*** h*** !!!" :szok::szok::szok::-D:-D:-D wsiadł spowrotem do eLki i do laski "teraz spier****) :-D:-D:-D:-D
tą historię opowiadał mi kolega który siedział w radiowozie ... podobno laska tak wypruła jak się zielone zrobiło ze :szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D o ja muszę siku :-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama

Co motywacja, to motywacja....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry