rudzia789
szczęściara
a u mnie działo się duuuużo:-)
dziś wyszłam ze szpitala i mam nadzieję że wrócę dopiero za 8 miesięcy:-) tfu tfu nie zapeszam![]()
o rety opowiadaj dokladniej...... kochana moja ....... ojojojojo......nie wiem co napisac.....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a u mnie działo się duuuużo:-)
dziś wyszłam ze szpitala i mam nadzieję że wrócę dopiero za 8 miesięcy:-) tfu tfu nie zapeszam![]()
A ja właśnie ciastko francuskie wcinam, a tak przed obiadkiem, a co.....;-)
Smacznego zyczę
Z dżemem.....mniammmm........czyste obżarstwo ;-);-)oj ja lubim bardzo szczegolnie z jablkie lub dzememojjjjjjjjjjj
Z dżemem.....mniammmm........czyste obżarstwo ;-);-)
Rudzia boję się cieszyć aby nie zapeszać i potem się nie rozczarowaćo rety opowiadaj dokladniej...... kochana moja ....... ojojojojo......nie wiem co napisac.....
to dopiero 5 tydz, tfu tfu
Gratuluję!!! .....będzie dobrzeRudzia boję się cieszyć aby nie zapeszać i potem się nie rozczarowaćto dopiero 5 tydz, tfu tfu
![]()

:-):-)Rudzia boję się cieszyć aby nie zapeszać i potem się nie rozczarowaćto dopiero 5 tydz, tfu tfu
![]()
Będzie co zrzucać;-);-);-)heheh i rozpusta dla boczkow:-):-):-)
Będzie co zrzucać;-);-);-)
Gratuluję!!! .....będzie dobrze:-):-)
Nie dziękuję wam kochane:-) i zmykam coś zjeść bo wypisali mnie bez obiadu, wpadnę później, miłego popołudnia:-)sciskam Cie kochana bardzo delikatnie...... i juz wiecej o nic nie pytam :*:*:**:*:*:* ale za to tak pocichutko sie CIESZE![]()