• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Madziu... płatne l4 z tego co sobie przyponiałam obowiązuje po 30 dniach (pracy-płacenia składek zdrowotnych) więc teoretycznie dopiero za następny miesiąc będziesz maiła płacone... nie orientuje sie niestety czy tak tez jest w przypadku ciąży...

Czy on zatrudnił na kolejne 3 m-ce...czy na dłużej ?
Znowu na 3 miesiace, ale masz rację, teraz dostanę tylko za 2 tyg pracy a potem całość. A umowę musi mi przedłużyć jak z dniem 31 grudnia będę w 12 tyg, a ja bede w 15 więc do dnia porodu nie moze mnie zwolnić:-p

reklama
Znowu na 3 miesiace, ale masz rację, teraz dostanę tylko za 2 tyg pracy a potem całość. A umowę musi mi przedłużyć jak z dniem 31 grudnia będę w 12 tyg, a ja bede w 15 więc do dnia porodu nie moze mnie zwolnić:-p

tak... masz racje ze musi przedłużyc...
poczytaj http://forum.trojmiasto.pl/Umowa-na-czas-okreslony-a-ciaza-t129339,1,16.html

:tak::tak::tak:
musisz wlasnie dokladnie sie dowiedziec :-)

Zmykam bo jade po wypis ze szpitala:-) a potem do ginka na kontrole, wpadne później:-) miłego popoludnia:-) rzeczywiście bb dzisiaj muli:szok:

trzymamy kciuki... i daj znac po wizycie :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry