• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Nawet nie przypominaj bo mnie trafia nie idzie się ani do ojca ani syna dodzwonić co mają te auto i już szlak mnie trafia jak dziś się nie dogadamy mam ich w czterech literach i jutro szukam na własną rękę. Jestem cierpliwa ale nie lubie jak robi się ze mnie idiotkę skoro się zaoferowali z autem niech dotrzymują słowa labo powiedzą, że nie sprzedają a nie zabawa w kotka i myszkę, tym bardziej, że mówiłam, że bardzo nam zależy na czasie :wściekła/y::wściekła/y:
No widzisz tak to z ludźmi bywa...jeden słowny, drugi nie ..... ech....;-)

Nienawidzę tego ja dotrzymuje słowa i tak chce by traktowali mnie inni czyli poważnie echhh nerw mam jak szlak :no:
Usłyszą odemnie co nie co jak ich dorwe
Nie denerwujkaj sie już.....skosztuj kawki ..... od razu lepiej sie poczujesz....
Tez miałam rano nerwa, babę w banku za chabety na "zewnętrzny" mało nie wyniosłam .....Ale juz mi przeszło ....:-D:-D:-D

Ode mnie tak szybko nie wylecisz, jak "brudzia" chlapniem, to na mietłę nie wsiądziesz!!! :-D:-D:-D:-D

ano tak... piłeś-nie jedź nie piłeś-napij się :-D:-D:-D:-D

hehehe to za tydzien wpadnie :-):-):-) do mnie

no dobra... niech tak bedzie :-):-)

Co gdzie leciecie jak też chcem!!!!!!!!!!!

do ewelinki a Pozniej do Rudzi :-):-):-)

Danusia nie dziwie sie ze się denerwujesz... ja tez nienawidze jak kto sciemnia :no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry