Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No widzisz tak to z ludźmi bywa...jeden słowny, drugi nie ..... ech....;-)Nawet nie przypominaj bo mnie trafia nie idzie się ani do ojca ani syna dodzwonić co mają te auto i już szlak mnie trafia jak dziś się nie dogadamy mam ich w czterech literach i jutro szukam na własną rękę. Jestem cierpliwa ale nie lubie jak robi się ze mnie idiotkę skoro się zaoferowali z autem niech dotrzymują słowa labo powiedzą, że nie sprzedają a nie zabawa w kotka i myszkę, tym bardziej, że mówiłam, że bardzo nam zależy na czasie![]()
heheh jak zapuscisz miotle to uslysze;-);-);-)

i'm back!

witamy ponownie 

Cześć kochana :-)
Mąż wyekspediowany do pracy mam wolne popołudnie![]()

No widzisz tak to z ludźmi bywa...jeden słowny, drugi nie ..... ech....;-)

Nie denerwujkaj sie już.....skosztuj kawki ..... od razu lepiej sie poczujesz....Nienawidzę tego ja dotrzymuje słowa i tak chce by traktowali mnie inni czyli poważnie echhh nerw mam jak szlak
Usłyszą odemnie co nie co jak ich dorwe

ano racja
łałwitamy ponownie
życ nie umierac ;-);-);-)![]()

Co gdzie leciecie jak też chcem!!!!!!!!!!!
Ode mnie tak szybko nie wylecisz, jak "brudzia" chlapniem, to na mietłę nie wsiądziesz!!!![]()

hehehe to za tydzien wpadnie :-):-):-) do mnie
Co gdzie leciecie jak też chcem!!!!!!!!!!!

Ano fajnie jak ma na drugą lubie bo mam wolne tylko dla siebie nikt mi się po domu nie pląta![]()