reklama

Odskocznia;))))

Oj....to bym wyszła z jednym wielkim puklem ha ha ha ha
Coś na stare lata, moje włosy skrętu dostają ....:szok::szok:

Ja całe życie mam kręcone już nie tak jak kiedyś ale jeszcze jak trochę dłuższe to od razu każdy w inną stronę, ale nie zapuszczam bo strasznie mi wypadają bo mam łuszczyce skóry głowy i dlatego z wygody mam krótkie ale i lepiej mi w krótkich :tak:

reklama
No chyba się zakręciła bidulka ha ha ha

jestem musialam sypialnie ogarnac z tego bajzlu z czego w polowie dywanu mi dokurzacz wysiadl:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a kolesia przegonilam i juz go nie chce do malego pokoju......

nooooooo pani to niech sie cieszy bo za takie pieniadze to nikt by pani nie zrobilllll on TRZY razy sufit musial robic nie siedzial tu dla wlasnej przyjemonsci powiedzialam DZIEKUJE i zamknelam drzwi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: BAMBUS jeden ale mam agresora no odkurzacz mi sie rozwalilllll:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
jestem musialam sypialnie ogarnac z tego bajzlu z czego w polowie dywanu mi dokurzacz wysiadl:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a kolesia przegonilam i juz go nie chce do malego pokoju......

nooooooo pani to niech sie cieszy bo za takie pieniadze to nikt by pani nie zrobilllll on TRZY razy sufit musial robic nie siedzial tu dla wlasnej przyjemonsci powiedzialam DZIEKUJE i zamknelam drzwi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: BAMBUS jeden ale mam agresora no odkurzacz mi sie rozwalilllll:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Martuś, Ty zza bardzo się denerwujesz......sama się nakręcasz.....nie wolno Ci się aż tak złościć.....zacznij się z tego śmiać no....;-):zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry