Danula
czekam ciągle czekam.....
Szkoda gadać......po prostu dziewczynki![]()
Pisz szybko co się dzieje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Szkoda gadać......po prostu dziewczynki![]()
Wiem wiem mnie czasami też ciągnie nie powiem, że nie ale nie próbuje bo wiem jak będzie jedna druga fajka i poleci z górki![]()
Ja też już nie palę ponad 2 lata, a wszystko przez usunięcie migdałków u P, on nie mógł palić, więc i ja nie paliłam i tak zostało do dnia dzisiejszego. Od razu lepiej ....To tak jak ja paliłam mój ciągle nie pal i nie pal więc dla świętego spokoju mówie ok jak będe w ciąży nie będe palić za miesiąc musiałam rzucić i do dziś nie palę to już ponad 2 lata :-)
A nie ma co kochana.....nie będę sie nakręcać.......przemilczę po prostu niektóre zachowania ludzi....najbliższych....Pisz szybko co się dzieje
podłośc ludzka nie zna granic....palacz zawsze pozostanie palaczem niestety.....
Ja też już nie palę ponad 2 lata, a wszystko przez usunięcie migdałków u P, on nie mógł palić, więc i ja nie paliłam i tak zostało do dnia dzisiejszego. Od razu lepiej ....
Ja też już nie palę ponad 2 lata, a wszystko przez usunięcie migdałków u P, on nie mógł palić, więc i ja nie paliłam i tak zostało do dnia dzisiejszego. Od razu lepiej ....

A nie ma co kochana.....nie będę sie nakręcać.......przemilczę po prostu niektóre zachowania ludzi....najbliższych....![]()
ewelinka dzieki TObie normalnie mam orgazm na podniebieniu:-):-):-):-) wiem jak to brzmi ale normalnie dziekuje dziekuje suroweczka SUPER!!!!

cieszę się, że smakuje....polecam się na przyszłość moja droga ;-)A nie ma co kochana.....nie będę sie nakręcać.......przemilczę po prostu niektóre zachowania ludzi....najbliższych....podłośc ludzka nie zna granic....