reklama

Odskocznia;))))

:-D:-D:-D:-D mój gin młody ......nawet przystojny :-D:-D:-D A tak poważnie wspaniały człowiek, każdego traktuje indywidualnie.....no i pracuje w szpitalu wojskowym, co dla mnie jest plusem, bo praktyka czyni mistrza!!:-D:-D:-D

A to kochana nie dziwie się, że tak lubisz chodzić ja na nieszczęście mam ginkę ale za to fachowca konkretnego i na przyjemności badania męskie poczekam jak dzieci będą :-D:-D:-D

reklama
A to kochana nie dziwie się, że tak lubisz chodzić ja na nieszczęście mam ginkę ale za to fachowca konkretnego i na przyjemności badania męskie poczekam jak dzieci będą :-D:-D:-D
:-D:-D:-D No tak lepiej losu nie kusić!!!!!!
Ja badania nawet nie czuję, taki delikatny jest ....:happy:
Ostatnio po badaniu, pytam "Co to już"????? Zaczął się śmiać, a ja paliłam się ze wstydu ha ha ha ha:zawstydzona/y:

Załączniki

• zdjecie0665.jpg
    zdjecie0665.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 21
:-D:-D:-D No tak lepiej losu nie kusić!!!!!!
Ja badania nawet nie czuję, taki delikatny jest ....:happy:
Ostatnio po badaniu, pytam "Co to już"????? Zaczął się śmiać, a ja paliłam się ze wstydu ha ha ha ha:zawstydzona/y:

Moja też taka delikatna na badaniu nic nie czuje to się nazywa lekarz :tak:
Widze jaka musiałaś być purpurowa :szok::-D

a gryznij sobie :):):)

:szok::szok::szok::szok::szok::szok: świetne ja chcem tego największego :-D:-D:-D

Porąbany kraj jak dla mnie to jak nie jesteś w ciąży i chcesz cytologie zrobić albo zwykłe kontrolne badanie to co wtedy???? :sorry:

to wtedy na cytologie kieruje cie twoj lekarz rodzinny i szpital ci wezwanie daje a kontrolnych badan tu nie ma to lekarz rodziny decyduje o tym czy sie nadajesz na wizyte do gina czy nie...... i tak jest z kazdym specjalista...... najpierw musisz przejsc przez rece rodzinnego

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry