ewelina28
Dum Spiro Spero...
Nie podoba mi się ..... odbiegła za bardzo od swojego stylu ..... a tak ją lubiłamCzemu nie podoba Ci się??
hihihihihi
Echhh biedulo gdzieś Ty się dostała??? ;-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie podoba mi się ..... odbiegła za bardzo od swojego stylu ..... a tak ją lubiłamCzemu nie podoba Ci się??
hihihihihi

Właśnie słucham najnowszą płytkę Chylińskiej i nie wierzę uszom!!!! Co ona nagrała.....tragedia normalnie![]()

Nie podoba mi się ..... odbiegła za bardzo od swojego stylu ..... a tak ją lubiłam![]()
No dokładnie ..... to jakaś "popierdułka" jestto jest tragediaja caly czas w to nie wierze
mam wrazenie ze ktos za chwile powie hahahah MAMY WAS
![]()

Nie podoba mi się ..... odbiegła za bardzo od swojego stylu ..... a tak ją lubiłam![]()
ja jak zobaczylam teledysk to nie mogłam uwierzyć że coś takiego nagrałato jest tragediaja caly czas w to nie wierze
mam wrazenie ze ktos za chwile powie hahahah MAMY WAS
![]()

Czemu nie podoba Ci się??
hihihihihi
No.....mogłaby wrócić do SWOJEGO "grania" ....glos ma swietny..... i zadne DISCO tego nie pokarze!!! stara dobra O.N.A to jest TO
glos ma swietny..... i zadne DISCO tego nie pokarze!!! stara dobra O.N.A to jest TO

Wiem wiem ale mi się podoba przynajmniej ta jedna co ją słyszałam można ją w końcu posłuchać w czymś innym niż mocny rock a tak jak sama mówi chciała się spróbować w czymś innym i to zrobiła...zresztą dla mnie zmienia się na lepsze podoba mi się teraz jako kobieta![]()