ewelina28
Dum Spiro Spero...
To ja teledysku nawet oglądać nie chcę w takim wypadku .....mogę sobie wyobrazić .... ogłupła na stare lata Chylińska ....ja jak zobaczylam teledysk to nie mogłam uwierzyć że coś takiego nagrała![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To ja teledysku nawet oglądać nie chcę w takim wypadku .....mogę sobie wyobrazić .... ogłupła na stare lata Chylińska ....ja jak zobaczylam teledysk to nie mogłam uwierzyć że coś takiego nagrała![]()

No.....mogłaby wrócić do SWOJEGO "grania" ....
Chociaż właśnie słucham piosenki "Niebo" i chyba najlepiej mi się widzi ten kawałek....tekst fajny ....
No właśnie znacie ją jako O.N.A teraz poznajcie jako Agnieszkę![]()
No jako kobieta to zmieniła się na lepsze, ale wokalnie sie zmarnuje śpiewając takie kawałki ..... ona ma "powera w gębie", a to to jest słabiutkie.......zmarnuje nam się Agniesia.....Wiem wiem ale mi się podoba przynajmniej ta jedna co ją słyszałam można ją w końcu posłuchać w czymś innym niż mocny rock a tak jak sama mówi chciała się spróbować w czymś innym i to zrobiła...zresztą dla mnie zmienia się na lepsze podoba mi się teraz jako kobieta![]()

to prawda jako kobieta jest super laska ale to nie jej styl... i nie jeden fan nie moze uwierzyc co sie podzialo z nia..... z takim glosem nie spiewa sie imprezowych kawalkow![]()
No słuchałam nie raz ....tylko dla mnie artysta powinien trzymać się jednego gatunku muzycznego, w którym się dobrze czuje, a takie wystawianie na próbę siebie i fanów to chyba nie najlepszy chwyt ..... ale to moje zdanie tylko i wyłącznie ....;-)Słuchałyście jej wywiady?? Ja ją rozumiem...
Ok ale czemu ma wiecznie śpiewać ciężką muzykę jak już jej nie czuje?? Sama powiedziała jest matką zakochaną kobietą i nie umie śpiewać jaki kiedyś, ludzie się zmieniają i muzyka też
No słuchałam nie raz ....tylko dla mnie artysta powinien trzymać się jednego gatunku muzycznego, w którym się dobrze czuje, a takie wystawianie na próbę siebie i fanów to chyba nie najlepszy chwyt ..... ale to moje zdanie tylko i wyłącznie ....;-)

no chyba bym sie zaplakala

No słuchałam nie raz ....tylko dla mnie artysta powinien trzymać się jednego gatunku muzycznego, w którym się dobrze czuje, a takie wystawianie na próbę siebie i fanów to chyba nie najlepszy chwyt ..... ale to moje zdanie tylko i wyłącznie ....;-)
ma do tego prawo tak samo jak fani maja prawo zastanawiac sie czy to oby nie jakis zart ...... dla mnie aga to CHYLINSKA a nie agusia... zmienia jej sie troszke fani i miejsce grania jej posenek![]()