reklama

Odskocznia;))))

reklama
Wiem wiem ale mi się podoba przynajmniej ta jedna co ją słyszałam można ją w końcu posłuchać w czymś innym niż mocny rock a tak jak sama mówi chciała się spróbować w czymś innym i to zrobiła...zresztą dla mnie zmienia się na lepsze podoba mi się teraz jako kobieta :tak:
No jako kobieta to zmieniła się na lepsze, ale wokalnie sie zmarnuje śpiewając takie kawałki ..... ona ma "powera w gębie", a to to jest słabiutkie.......zmarnuje nam się Agniesia.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

to prawda jako kobieta jest super laska ale to nie jej styl... i nie jeden fan nie moze uwierzyc co sie podzialo z nia..... z takim glosem nie spiewa sie imprezowych kawalkow :)

Ok ale czemu ma wiecznie śpiewać ciężką muzykę jak już jej nie czuje?? Sama powiedziała jest matką zakochaną kobietą i nie umie śpiewać jaki kiedyś, ludzie się zmieniają i muzyka też

Ok ale czemu ma wiecznie śpiewać ciężką muzykę jak już jej nie czuje?? Sama powiedziała jest matką zakochaną kobietą i nie umie śpiewać jaki kiedyś, ludzie się zmieniają i muzyka też

ma do tego prawo tak samo jak fani maja prawo zastanawiac sie czy to oby nie jakis zart ...... dla mnie aga to CHYLINSKA a nie agusia... zmienia jej sie troszke fani i miejsce grania jej posenek :)

reklama
No słuchałam nie raz ....tylko dla mnie artysta powinien trzymać się jednego gatunku muzycznego, w którym się dobrze czuje, a takie wystawianie na próbę siebie i fanów to chyba nie najlepszy chwyt ..... ale to moje zdanie tylko i wyłącznie ....;-)

Właśnie o tym mówiła, że już tamtej muzyki nie czuje

ma do tego prawo tak samo jak fani maja prawo zastanawiac sie czy to oby nie jakis zart ...... dla mnie aga to CHYLINSKA a nie agusia... zmienia jej sie troszke fani i miejsce grania jej posenek :)

Każdy ma prawo do zmian widać tego jej trzeba

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry