• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Ja już w sumie powiedziałam nauczyła nas do jednego stylu i taką ją widzimy a mi się podoba że eksperymentuje po tym poznać prawdziwego muzyka, dziś jest pop jutro może będzie ciężki rock nikt nie wie czuła, że to akurat teraz w duszy jej gra i spróbowała i to mi się podoba jak każda z nas jak potrzebuje zmian to je wykonuje tak muzyk, też szuka tego w czym czuje się najlepiej zmieniamy się zmienia się nasz gust i styl...i tyle
Tak ja to wszystko rozumiem....ale dla mnie osobiście, liczy się artysta, który poświęca się jednemu stylowi i robi to doskonale, takim stylem zdobył rzeszę fanów i tego powinien się trzymać....a nie kombinować, cudować - tak zachowują się śpiewacy amatorzy - szukając swojego stylu i swojej drogi wokalnej, a nie artyści takiej klasy! Ot moje zdanie ....:-)

reklama
maly m sie obudzial w niejlepszym humorze:no::no::no:

To nie za ciekawie

Tak ja to wszystko rozumiem....ale dla mnie osobiście, liczy się artysta, który poświęca się jednemu stylowi i robi to doskonale, takim stylem zdobył rzeszę fanów i tego powinien się trzymać....a nie kombinować, cudować - tak zachowują się śpiewacy amatorzy - szukając swojego stylu i swojej drogi wokalnej, a nie artyści takiej klasy! Ot moje zdanie ....:-)

I tu się różnimy bo dla mnie liczy się artysta który potrafi odnaleść się w różnych gatunkach i rozumiem ją że chciała zmian jej prawo nie musi się to podobać wielu ludziom co nie zmienia faktu, że płyta już wydana i znajdą się tacy co lubili i lubić będą ją i za taką muzykę :-)

To nie za ciekawie

I tu się różnimy bo dla mnie liczy się artysta który potrafi odnaleść się w różnych gatunkach i rozumiem ją że chciała zmian jej prawo nie musi się to podobać wielu ludziom co nie zmienia faktu, że płyta już wydana i znajdą się tacy co lubili i lubić będą ją i za taką muzykę :-)

to prawda nie musi i nie bedzie sie podobac napewno jej fanom... to jest pewne.... za to zyska nowych.....

to prawda zadko sie spotyka zeby dany artysta zmienial swoje kierunki bo juz nie czuje tej muzyki.... czy tej sztuki..... zadko sie to sprzedaje i zadko ludzie to kupuja .... kazdy ma swoj styl i kiedy sie go zmienia czesto nienajlpiej sie na ytm wychodzi.....

To nie za ciekawie

A na pewno znajdą się ludki, którym "nowa" Agnieszka przypadnie do gustu, to jest oczywiste, dlatego napisałam, że to "moje zdanie". Krytykiem ani znawcą przecież nie jestem .... Dla mnie artysta powinien być wierny sobie i swojemu stylowi ....Mam tylko nadzieję, że nie doczekam się przeróbki "majteczek w kropeczki" w jej wykonaniu, tego raczej bym nie "przeżyła";-);-):-):-)

Skąd wiesz?? Widziałam wiele opinii o tej płycie i komentarzy i powiem Ci, że byś się zdziwiła ile jest pozytywnych wypowiedzi i to jej fanów od lat :-)

no mnie jakos ciezko uwierzyc ze to ci sami fani ktorzy kiedys sluchali chylinskiej dlatego ze ja sama jestem stara metalowa jak to sie mowi i jakbym teraz miala zaczac sluchac techno i wypowiadac sie czy mi sie to podoba czy nie..... heheh nawet mi sie to w glowie nie miesci....

to prawda zadko sie spotyka zeby dany artysta zmienial swoje kierunki bo juz nie czuje tej muzyki.... czy tej sztuki..... zadko sie to sprzedaje i zadko ludzie to kupuja .... kazdy ma swoj styl i kiedy sie go zmienia czesto nienajlpiej sie na ytm wychodzi.....

A na pewno znajdą się ludki, którym "nowa" Agnieszka przypadnie do gustu, to jest oczywiste, dlatego napisałam, że to "moje zdanie". Krytykiem ani znawcą przecież nie jestem .... Dla mnie artysta powinien być wierny sobie i swojemu stylowi ....Mam tylko nadzieję, że nie doczekam się przeróbki "majteczek w kropeczki" w jej wykonaniu, tego raczej bym nie "przeżyła";-);-):-):-)

Ok szanuje Wasze zdanie każdy ma prawo do swojego ale chyba nic więcej w tym temacie nie wymyślimy :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry