ewelina28
Dum Spiro Spero...
Ha ha ha no dokładnie, to tak jakby Metallica zaśpiewali "Ave Maria" ....jak Boga kochamhehehe no juz sobie wyobrazam jak np wujcio BONO gra technono chyba bym sie zaplakala
![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ha ha ha no dokładnie, to tak jakby Metallica zaśpiewali "Ave Maria" ....jak Boga kochamhehehe no juz sobie wyobrazam jak np wujcio BONO gra technono chyba bym sie zaplakala
![]()

Ogólnie płyta mnie nie przekonuje, strata pieniędzy ....![]()
Ha ha ha no dokładnie, to tak jakby Metallica zaśpiewali "Ave Maria" ....jak Boga kocham![]()
A tam "gadanie", nie można z ostrej rockmenki stać się dyskotekową pindzią, bez jaj ............. ;-)Właśnie o tym mówiła, że już tamtej muzyki nie czuje
Każdy ma prawo do zmian widać tego jej trzeba
.......tylko Skawiński mnie wnerwiał.....do tej pory mnie drażni w swojej solówce....wczoraj tom znalazl fajna plyte..... ostatni O.N.A to juz naprawde koniec...... najwieksze ich the best.....
Dlaczego....wypowiadaj się kochana....fajnie powymieniać się opiniami;-) Każdy ma prawo do własnego zdania.....i gustu;-);-)Dobra ja się już na ten temat nie wypowiadam mamy różne zdania ja swojego nie zmienie :-)

jeden lubi gruszkę drugi jabłko....a ja osobiście śliwki 

ale ja to inna jestem;-)

Dlaczego....wypowiadaj się kochana....fajnie powymieniać się opiniami;-) Każdy ma prawo do własnego zdania.....i gustu;-);-)jeden lubi gruszkę drugi jabłko....a ja osobiście śliwki
ale ja to inna jestem;-)
![]()
Ja już w sumie powiedziałam nauczyła nas do jednego stylu i taką ją widzimy a mi się podoba że eksperymentuje po tym poznać prawdziwego muzyka, dziś jest pop jutro może będzie ciężki rock nikt nie wie czuła, że to akurat teraz w duszy jej gra i spróbowała i to mi się podoba jak każda z nas jak potrzebuje zmian to je wykonuje tak muzyk, też szuka tego w czym czuje się najlepiej zmieniamy się zmienia się nasz gust i styl...i tyle