Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
jadlam rano płatki z mlekiem teraz mam ochotę na coś ostrego, a zgage mam po soku pomarańczowym, a kiedyś mogłam go pić litrami:-)Na zgagę jest dobre mleczko:-):-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jadlam rano płatki z mlekiem teraz mam ochotę na coś ostrego, a zgage mam po soku pomarańczowym, a kiedyś mogłam go pić litrami:-)Na zgagę jest dobre mleczko:-):-)
A widzisz........objawy ciąży sie pojawiają.......też walczyła ze zgagą na początku ciążyjadlam rano płatki z mlekiem teraz mam ochotę na coś ostrego, a zgage mam po soku pomarańczowym, a kiedyś mogłam go pić litrami:-)
Oby tylko zbyt intensywnie Ci nie dokuczały
U mnie też ciemnica.......na dodatek zaczęło padać.....

jadlam rano płatki z mlekiem teraz mam ochotę na coś ostrego, a zgage mam po soku pomarańczowym, a kiedyś mogłam go pić litrami:-)

;-)

A Ci powiem, że wolałałabym mróz, aniżeli taką pluchę ....Nawet tego głośno nie wypowiadaj![]()
jadlam rano płatki z mlekiem teraz mam ochotę na coś ostrego, a zgage mam po soku pomarańczowym, a kiedyś mogłam go pić litrami:-)
A widzisz........objawy ciąży sie pojawiają.......też walczyła ze zgagą na początku ciążyOby tylko zbyt intensywnie Ci nie dokuczały
![]()

A Ci powiem, że wolałałabym mróz, aniżeli taką pluchę ....

u mnie też pogoda paskudnau mnie pada caly dzien.....![]()

Oooo kochana kiedyś teraz się to nie uda
Ostre to nie wiem....może żyletki??;-)
![]()

Skaza białkowa? Czy po prostu "widzi mi się ciążowe"???;-)ja zgage to mam wlasnie po mleku i w tej ciazy i w poprzedniej na produkty mleczne nie moglam patrzec.....