ewelina28
Dum Spiro Spero...
Aaaaaaa no to dobrze, ja się cieszyć ;-);-);-);-)tak takie rzeczy to ja jadam tylko wszytsko co z mlekiem to nie..... serki w kazdej postaci itd to ja lubim lubim![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aaaaaaa no to dobrze, ja się cieszyć ;-);-);-);-)tak takie rzeczy to ja jadam tylko wszytsko co z mlekiem to nie..... serki w kazdej postaci itd to ja lubim lubim![]()
ewelinko uszka do góry jeszcze nadejdą piękniejsze dni:-)Ja w 2 ciąży, dwa dni przed Sylwestrem u lekarza byłam, bo w sumie też przeczuwałam, ale jakoś bałam się rozczarować .... to były piękne dni ....
Muszą nadejść.....muszą, bo w przeciwnym wypadku ..............;-)ewelinko uszka do góry jeszcze nadejdą piękniejsze dni:-)
Muszą nadejść.....muszą, bo w przeciwnym wypadku ..............;-)
No nic Kochane.....
Ja się zwijam.....zaraz P wróci, zjemy obiadek i mykamy jeszcze raz na Elbląg ... i przy okazji na zakupy małe;-) Jakoś smutno mi sie zrobiło, więc trzeba będzie pocieszyć się zakupami;-)
Życzę miłego popołudnia i wieczoru:-)
Do miłego!!! Buziaki przesyłam:-):-):-)
Pozdrowię pozdrowię....Nie szalej za bardzo i pozdrów elbląg odemnie.
Miłego popołudnia buziaczki :-)
No nic Kochane.....
Ja się zwijam.....zaraz P wróci, zjemy obiadek i mykamy jeszcze raz na Elbląg ... i przy okazji na zakupy małe;-) Jakoś smutno mi sie zrobiło, więc trzeba będzie pocieszyć się zakupami;-)
Życzę miłego popołudnia i wieczoru:-)
Do miłego!!! Buziaki przesyłam:-):-):-)
Pozdrowię pozdrowię....
Pa, trzymaj się sisi** :-):-):-)