Danula
czekam ciągle czekam.....
zobaczcie co w necie znalazłam 1. SerialeOnline.pl - Polskie Seriale Darmowe Filmy Online TV wystarczy się zalogować i można oglądać:-)
Świetnie dzięki :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zobaczcie co w necie znalazłam 1. SerialeOnline.pl - Polskie Seriale Darmowe Filmy Online TV wystarczy się zalogować i można oglądać:-)
U mnie to był jedyny objaw ciąży ....prócz oczywiście braku @Ja też miałam straszną zgagę w ciąży
U nas nie ma pluchy jeszcze na szczęście ale jest szaro buro i ponuro![]()

Skaza białkowa? Czy po prostu "widzi mi się ciążowe"???;-)
O kurde, to niedobrze....ale mam nadzieję, że jakieś białko przyjmujesz, np. rybki ?? Bo białko w ciązy musi być ....nie ja przed ciaza uwielbialam jogurty itp rzeczy... teraz nie moge na nie patrzec tak jak z kacprem i boje sie ze bedzie podobnie jak u kacpra ze tez bedzie babel mial skaze bialkowa.....:--(

U mnie to był jedyny objaw ciąży ....prócz oczywiście braku @![]()

O kurde, to niedobrze....ale mam nadzieję, że jakieś białko przyjmujesz, np. rybki ?? Bo białko w ciązy musi być ....![]()
Ja w 2 ciąży, dwa dni przed Sylwestrem u lekarza byłam, bo w sumie też przeczuwałam, ale jakoś bałam się rozczarować .... to były piękne dni ....A ja Wam powiem, że przy pierwszej ciąży po 1 dniu spóżnienia @ wiedziałam, że już jestem a przy drugiej jakieś uczucie miałam wcześniej![]()
ja też tak miałam, nie ma to jak kobieca intuicja:-)A ja Wam powiem, że przy pierwszej ciąży po 1 dniu spóżnienia @ wiedziałam, że już jestem a przy drugiej jakieś uczucie miałam wcześniej![]()