Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochanie,A może mogłam pomóc, może przegapiłam jakieś znaki od niej? Może nie byłam zbyt dobrą przyjaciółką skoro z takimi problemami nie przyszła do mnie
Kotleciki mielone z piersi indyka, ziemniaczki i suróweczka z kapusty pekińskiej z pomarańczą, musztardą i majonezem:-) i oczywiście kompocik ze swojskich gruszek
Kochana zrób reset i będzie gites![]()

ANETKO,
wyjeżdżam 2 listopada w nocy....P jeszcze nic nie wie.....ale trudno już zdecydowałam, mam nadzieję, że mnie zrozumie![]()
Dzwoniłam do mamy.....powiedziała, że "tak się nie robi"
Dała mi do zrozumienia, że to "ucieczka" ......wiedziałam, że tak będzie....![]()

dziękuję bardzo, jak ja tyle lat wytrzymałam z tym wariatem![]()
A może mogłam pomóc, może przegapiłam jakieś znaki od niej? Może nie byłam zbyt dobrą przyjaciółką skoro z takimi problemami nie przyszła do mnie
Kochanie,
zazwyczaj ludzie, o myślach samobójczych nie dają po sobie dać poznać, że coś się z nimi dzieje, nie mogłaś nic zrobić ..... Nie miej do siebie wyrzutów .... nie wolno Ci tak myśleć ...
Dajno mi tu zaraz przepis na te surówkę
Jedź ostrożnie i czasem daj znać co u ciebie...
Mamy tak mają...
Dużo szczęścia, miłości i spełnienia marzeń, ale nie wszystkich...
Bo gdyby się spełniły wszystkie, to nie byłoby o czym marzyć...
A marzenia dobra rzecz...
Nawet tak nie myśl!!!!
Jak cie znam, to gdyby tylko dawała jakieś znaki, od razu byś poznała...
Pamiętasz jak było ze mną ostatnio?!
Wszystkie doskonale wiedziałyście, że coś jest nie tak...
że trzeba pomóc, nagadać...
TO NIE TWOJA WINA!!!
Teraz czuje że zawiodłam na całej lini i tylko to..
No przestań...
Ja nie chciałam...
Źle mnie zrozumiałaś...
Nie wolno Ci teraz gdybać.....Coś mnie wczoraj tknęło zebrałam się i pojechałam do niej, może gdybym miałam auto byłabym szybciej i była jeszcze szansa ją uratować?? A tak trwało to wieki...potem nie otwierała ale słyszałam tv, miałam klucz zapukałam i nic weszłam...nie mogę ciągle stoi mi przed oczami ten widok...ta krew..